Ps4 mü ? Pc mi?

Pc olarak ne önerirsiniz

rx580

ryzen 5 2600

yeterli olurmu senaryo temalı oyunlar için

merhaba,bu iki seçenek arasında çok gidip geliyorum ben hikayeli oyunlar seven biriyim bu konuda ps4 daha iyi geliyor ama malum oyun fiyatları tavan yaptı arasında kaldım.
Bütçe önemli. Ps4teki bazı özel oyunlar pcdeki tüm oyunları ezer geçer ps4 düşük bütçe ile toplanan pcden daha iyidir.

Bunca yıllık ps kullanıcısıyım emin ol toplasan 20 defa oynamışımdır tek başına iken bi yere kadar pc alman daha iyi bir seçim.

merhaba,bu iki seçenek arasında çok gidip geliyorum ben hikayeli oyunlar seven biriyim bu konuda ps4 daha iyi geliyor ama malum oyun fiyatları tavan yaptı arasında kaldım.
Merhaba yakın bir zaman içerisinde pcmi satıp ps4 slim almıştım ve bir hafta kadar istekli kullandım ama yaklaşık 1 hafta sonra pc yi aramaya başladım pcye özel oyunlar olsun pc deki fps olsun herşeyi özledim. Eğer ps4 almak istiyorsan bir düşün derim

Senin tercihin tabii ki ama tavsiyem pc tamam çoğu oyunu hiç sıkıntısız oynuyorsun ps4 te max grafiklerde ama her oynamak istediğin oyuna da para vermen gerekecek o yüzden pc daha avantajlı

Zevke göre değişir. Ama ben pc alma taraftarıyım. Oyunlar hem ucuz hem de çeşitli işler için kullanabilirsiniz. Ayrıca kolda bağlanabiliyor.

Pc almanı öneririm malum fiyatlar artmış tabi kol kulanmayı seviyorsan bi gamepad alıp oynarsın ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,093,241
Üyeler
173,784
Son üye
BerkanOfficial
Geri