Ps4 mü ? Pc mi?

merhaba,bu iki seçenek arasında çok gidip geliyorum ben hikayeli oyunlar seven biriyim bu konuda ps4 daha iyi geliyor ama malum oyun fiyatları tavan yaptı arasında kaldım.
Pc alman daha mantıklı hikayeli oyunlar ps4 de daha ağırlıklı ama bir çoğu pc de de var hem pc de bu oyunları crackli bir şekilde ücretsiz de oynayabiliyorsun :=)

ps 4ün fiyatını göz önonde bulundurursak ve ps4 te sadece oyun oynaya bileceğini pc çok daha ağır basıyor bu durumda

Steam hesabımda satın aldığım 60 'tan fazla oyunum var Ama herkesin durumu bizimkiler gibi yerinde olmayabilir onları da düşünmek lazımayrica burada da duyar kasılmaz yani
Duyar kasmıyorum dostum.Yasal olarak suç bu.Ayrıca korsan kullanım arttıkça yeni oyunlar oynayamayacağız çünkü şirketler emeklerine değmediği için çıkarmayacak.Oyun oynamaya bilgisayar alıcak parası olan oyunu da satın alır.

Duyar kasmıyorum dostum.Yasal olarak suç bu.Ayrıca korsan kullanım arttıkça yeni oyunlar oynayamayacağız çünkü şirketler emeklerine değmediği için çıkarmayacak.Oyun oynamaya bilgisayar alıcak parası olan oyunu da satın alır.
Sen merak etme kardeşim şirketler veridiginin kat be kat fazlasını kazanıyordur bende biliyorum yasal olarak suç olduğunu ama fakirlik ne pek yaşamamışsın anladığım kadarıyla o yüzden pc almaya parası olan oyunu da alır diyebiliyorsun herkes gidip 400 liraya oyun alamaz o 400 liraya gider 8 gb güzelinden ram alır daha çok faydasını görür

Ps de pc de oynadığın çoğu popiler oyunu oynayamıyorsun
Ben pcciyim ps alanlarıda anlamıyorum

Bilgisayarda God Of War, Uncharted oynada göreyim. Hangi senin diyişinle ''popiler'' oyun yok PS4'de?

merhaba,bu iki seçenek arasında çok gidip geliyorum ben hikayeli oyunlar seven biriyim bu konuda ps4 daha iyi geliyor ama malum oyun fiyatları tavan yaptı arasında kaldım.
Yaa ps sadece oyun odaklı ama pc de her türlü şeyi yapabilirsin. İnsan illaki oyun oynamaktan sıkılır. Bence pc al.

Oyun fiyatları çok korkutmasın seni zira donanımhaberde bi kardeşlik konusu var oraya bir göz at. İlk başta 200 lira ile bir oyun alıp takaslaya takaslaya tüm oyunları oynamak mümkün. Zira ben öyle 4-5 yıl oynadım oyun hiç para vermeden.
Şu sıralar seni korkutması gereken ps4 fiyatları olmalı. Normalde 1400 liraya 1tb slim, 1250 liraya 500gb slim, 2000 liraya pro alınırken şu sıralar 2500 liraya slim satmaya başlamış millet.
Şimdi benim tavsiyeme gelecek olursak da ben de hikayeli oyun severim ve ben de ps4 aldım zamanında kendi exclusive oyunları gerçekten harika oyunlar hikaye kısmında bi God of war, Uncharted, Last of us gerçekten inanılmaz oyunlar. Ama bunlar bittikten sonra pc daha avantajlı hale geliyor çünkü pc kısmında Türkçe yama gibi bir şans oluyor ve rahat rahat oynanıyor tüm oyunlar. Benim ingilizcem oyunların çoğunu anlamaya yetiyor ama ana dilimde, bir de ona kafa yormadan rahat rahat oynamak verken neden ingilizce oynayım ki?

Bence pc daha mantıklı geliyor, yakında piyasaya ps5 sürülür bundan dolayı bir tık eskimiş olur ps4 belli bi zaman sonra oyun çıkartmamaya başlarlar. Ben kendine uygun bütçeli bir kasa toplamanı tavsiye ederim.

Şuanlık pc çünkü ps 4 fiyatları innanılmaz arttı.

Konsollar daha çok rahat kullanım. Hikayeli oyunlar için alınır. Mesela God of war The last of us vb. Pc ler ise amacı oyun olan kişilerin tercihi olur ve paralar da konuşur. Mesela Pc de oyun 100 lira ise indirimde Konsolda 250 lira olur indirimde. Konsollar dolar çok yükselmeden baya avantajlı idi artık ps4 ülkemizde baya pahalandı. Ama xbox iyi bir fiyat politikası izliyor.

PC alman her zaman tavsiyemdir çünkü hem hikayeli oyunlari oynayabilirsin hem google da gezebilir film izler yarin başka oyunu çıktığında onu oynayabilirsin ayrıca ps4 kolu alarak ps4 keyfide alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,092,230
Üyeler
173,627
Son üye
ezelsargun
Geri