PS4 neden kasmıyor ?

Sallamışlar biraz. Oyunu 4k da acması aradaki fiyat farkına değmiyor anlamına gelmiyor. İki bilgisayar düşün biri 20bin tl biri 80bin tl ikiside atıyorum witcher 3 ü akıcı oynatır diye 80k vermek mantıksız hale mi geliyor? Arada ağır performans farkları var.
Akıcı açıyorsa yeterli performans değerleri çok umrumda olmuyor benim. Şuan 20 binlik bilgisayarım var 4K da FSR performans modunda ve en düşük ayarda bile donma yapıyor mesela ama yarı fiyatlı PS4 rahat oynatıyor. Bu sorun olmaması için de en az 100K lık sistem gerek dediler gerçekten ne kadarlık sistem yeter bilmiyorum ama 100K nın yakınına bile yaklaşamam zaten o yüzden 100K olmuş 70K olmuş 120K olmuş pek önemli değil.

PC de 4K oyun açmak istediğimde en düşük ayarda bile donarken kasarken neden PS4 Pro ile 4K oyun oynamak kasmıyor? Forumda 4K için en ucuz sistemi sorduğumda 100K gibi uçuk bütçeler deniyor ama PS4 Pro çok daha ucuza 4K oynatıyor bu nasıl oluyor?
Oyunlar konsolda çok iyi optimize ediliyor.30fps oynarsa bile akıcıdır yani PC deki gibi 30fps de kasmaz ama elbette optimizasyon için bazı şeylerden kısılır grafik açısından

5080 2K kartı 4K için o bile yetmeyebilir diyordu biri forumda sormuştum da 100K dan aşağı olmaz dediler.
5070 i bırak 5060 bile şuan 4k da fg ile oynatıyor sorunsuz 5070 li bir pc 50-60k bandına toplanıyor diye hatırlıyorum 2-3 aydır toplamadığım için bilmiyorum 7800xt bile 4k da med high da sorunsuz oynatıyor bu kartı ikinci elde 16k bandına bulabiliyorsun demem oku araştırmadan öyle dediler böyle dediler konusuna girmemeni öneririm ama konsolun tek avantajı kendi şahsi fikrim tüm oyunların önce ona çıkıyor olması ben pc topladım çünkü ps5 felan alıp her oyuna 2-3K vermek istemedim

Konu hakkında genel bir fikir belirtemem ama PS4 için şunu söyleyebilirim. Genshin Impact oyunu 30 FPS destek verdiği PS4 desteğini yakında bitiriyor çünkü gelecek güncellemeleri donanımın kaldıramayacağı söyleniyor.

Konu hakkında genel bir fikir belirtemem ama PS4 için şunu söyleyebilirim. Genshin Impact oyunu 30 FPS destek verdiği PS4 desteğini yakında bitiriyor çünkü gelecek güncellemeleri donanımın kaldıramayacağı söyleniyor.
O oyunu zaten oynamıyorum ama bence yapımcılar oyunu PS4 den oynayan azsa desteği bitirmek için bahane aramıştır yoksa telefonda bile çalışıyor o oyun.

5080 2K kartı 4K için o bile yetmeyebilir diyordu biri forumda sormuştum da 100K dan aşağı olmaz dediler.
O eskide kalmış 70 ve 80 2k kart olarak görülüyordu ama doğal olarak her generasyon bir öncekisine göre güçleniyor. Fazla mı değil tabii ama %10-20 sabit denilebilir. 3090 4k ise 2 generasyon sonrası 5080 3090 gücünde değil mi? Çok fazla bakmadım ama 5080 zamanın canavarı 3090'dan daha güçlü hemde güzel bir farkla. 5070 içinde aynı durum geçerli... Gerçi hiç kontrol etmedim ama 5070 Ti ve 4080 super kabaca eşit gibi. 4080'den daha güçlüdür herhalde. Kartlar boşuna mı güçleniyor? Hele ki piksel sayısı sabit olduğu durumda. (5k 8k fln filan saymıyorum)

Geri