Yigkikt
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 184
- İsim
- Yiğit
Sıfır ve iki sene garantili olması bu kadar önemli ise alın gitsin demek isterdim ama onu bile diyemiyorum çünkü deli saçması bir fiyat.. Dijital versiyonda evet takas vs olmuyor lakin aldığınız oyun kütüphanenizde gelecek ps cihazları da destek verdiği sürece ömür boyu sizin bunu da atlamayın. Önerim kesinlikle temiz 2. el Ps5 almaktan yana son karar sizin.Arkadaşlar ürün sıfır ve 2 yıl Bilkom garantili.Oynayabileceğiniz oyunlara baktığımızda böyle bir dengi sıfır pc sistemi 12k ya almak imkansız.Evde de TV'nize bağlayıp ucuza oyun keyfini yaşayabilirsiniz.Bazı arkadaşlar 6k ya ikinci eli olduğunu yazmış evet var ama çoğu yıpranmış açılmış ve işlem görmüş cihazlar ve fat ısınan modeller.Slim modelleri sorunsuz açılmamış olanları 9-10k ve garantisiz. 3-4k daha koyup garantisiz ve ikinci el ps5 de alabilirsiniz.Ama onlarda digital sürümler.Yani cd kirala takasla gibi durumlarınız olamayacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana kalırsa çoğu oyunu zaten pcye çıkan oynasam da 30fps oynayacağım PS4 yerine gider ikinci elden bir Steam Deck alırdım o bile daha mantıklı geliyor düşününce.