Bildiğim kadarıyla ps3te fifa 17 çıkmıştı yani 2017 ye kadar oyunlar çıktı yine yani yaklaşık 3 yıl yine yaklaşık bi 3 yıl oyun çıkabilir mi ps4 e de?PS5 çıkınca oyun yapımcıları PS5'e çıkarır ama PS4 için de sürüm çıkar bir süre diye düşünüyorum
3 yıl fazla iyimser oldu ama ben bi 2 yıl çıkar diye düşünüyorum. ama şahsi fikrim herhangi bir kaynak yok arkamdaBildiğim kadarıyla ps3te fifa 17 çıkmıştı yani 2017 ye kadar oyunlar çıktı yine yani yaklaşık 3 yıl yine yaklaşık bi 3 yıl oyun çıkabilir mi ps4 e de?
çıkar daha uzun süre insanlar ne paralar verip ps4 pro + 4k ekran alıyorlar en az bir 5 senesi daha var bence3 yıl fazla iyimser oldu ama ben bi 2 yıl çıkar diye düşünüyorum. ama şahsi fikrim herhangi bir kaynak yok arkamda
haklısın ama artık alımlar düşer şimdi resmen hayal oldu ya önceden 6kya işi kapatabiliyordun ps4 pro + 4k ekrançıkar daha uzun süre insanlar ne paralar verip ps4 pro + 4k ekran alıyorlar en az bir 5 senesi daha var bence
Yazılım şirketlerinin bileceği işPs4 e ne zamana kadar oyun çıkar?
o burada böyle yalnız yurt dışında adam halen aynı fiyata daha iyisini alabiliyorhaklısın ama artık alımlar düşer şimdi resmen hayal oldu ya önceden 6kya işi kapatabiliyordun ps4 pro + 4k ekran
Galiba ps5 kasımın 20 sinde çıkıyormuşçıkar daha uzun süre insanlar ne paralar verip ps4 pro + 4k ekran alıyorlar en az bir 5 senesi daha var bence
Ps5i beklemek mi mantıklı olur yoksa şimdi ps4 alayım mı? Oyun oynamıyorum bayadır ve ps hiç kullanmadım yani ps4 teki oyunlar tahminimce beni 1.5-2 yıl götürür ki zaten seneye sağlam PC topliyacağım. Neyse kararımı verdimGaliba ps5 kasımın 20 sinde çıkıyormuş