Geçiremezsin ama hesabı cihazdan silip satabilirsin.Merhabalar, ps4 mü satmayı düşünüyorum içinde dijital oyunlarımı da vermek istiyorum ama hesabımı vermek istemiyorum ö yüzden hesabımdaki oyunlarımı başka hesaba geçirebilirmiyim ? Şimdiden teşekkürler.
Cihazdan silersem oyunlar gider mi ?Geçiremezsin ama hesabı cihazdan silip satabilirsin.
Satacağım için oyunları silmeden direk hesabı sileceğim biraz kendim denedim oyunların yanında kilit işareti oluyor ?Hesaplarınızı kardeş hesap yaparsanız birbirinizin oyunlarını ortak oynayabilirsiniz. Cihazdan silersen oyunlar gitmez
Hayır, hesabı silerseniz sadece o hesabı o cihazdan silmiş olursunuz. Herhangi başka bir PS4 üzerinden hesabınıza giriş yaptığınızda hesaptaki bütün oyunlara erişebilirsiniz. Sadece yüklü değilse yeniden indirmeniz gerekir.Cihazdan silersem oyunlar gider mi ?
Yani dijital oyunlarını başka bir hesaba geçiremezsin. Ya oyunsuz olarak satacaksın konsolu, ya da hesabınla birlikte vereceksin.Hayır, hesabı silerseniz sadece o hesabı o cihazdan silmiş olursunuz. Herhangi başka bir PS4 üzerinden hesabınıza giriş yaptığınızda hesaptaki bütün oyunlara erişebilirsiniz. Sadece yüklü değilse yeniden indirmeniz gerekir.
Ek olarak, hesabınız herhangi bir PS4 üzerinde aktif olmasa bile siz PS App ve Web mağazasından PSN Store'a giriş yaparak oyun satın almaya devam edebilirsiniz.
SağolunHayır, hesabı silerseniz sadece o hesabı o cihazdan silmiş olursunuz. Herhangi başka bir PS4 üzerinden hesabınıza giriş yaptığınızda hesaptaki bütün oyunlara erişebilirsiniz. Sadece yüklü değilse yeniden indirmeniz gerekir.
Ek olarak, hesabınız herhangi bir PS4 üzerinde aktif olmasa bile siz PS App ve Web mağazasından PSN Store'a giriş yaparak oyun satın almaya devam edebilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yani dijital oyunlarını başka bir hesaba geçiremezsin. Ya oyunsuz olarak satacaksın konsolu, ya da hesabınla birlikte vereceksin.