Ürünü sahibindende gördüm 4.000 tl fiyatı var denemeden alınır mı?https://shbd.io/s/NEfqVWai
Görmemişim ama çokta bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum acil dediği için satıcıya sorarımilan tarihine bi bak bence
fiyat farkı çok 9-10k normalde güncel olsa adam hızlı satmak istese8e koyar satılır niye 4e koysunGörmemişim ama çokta bir fiyat farkı olacağını sanmıyorum acil dediği için satıcıya sorarım
eski ilan hocam normal fiyat o zamana göreilan açıklamasına telebayt yazan biri pek güven vermedi bana 4k aşırı ucuz sorunsuz bir ps4 hele birde pro için
Satan kişi cahil birine benziyor 4k dan alabilirsem iyi olurilan açıklamasına telebayt yazan biri pek güven vermedi bana 4k aşırı ucuz sorunsuz bir ps4 hele birde pro için
hocam 29 kasım 2023 tarihli o zamana göre de çok uygun fiyateski ilan hocam normal fiyat o zamana göre
sen bi sor vermezse 5e alayım benSatan kişi cahil birine benziyor 4k dan alabilirsem iyi olur
Hocam fiyat onemli degil yani 8 9k vermek yerine 4k veririm kalaniyla oyun alirimhocam 29 kasım 2023 tarihli o zamana göre de çok uygun fiyat
Mesaj otomatik birleştirildi:
sen bi sor vermezse 5e alayım ben
Kadın whatsapp bile kullanmıyorhayal dünyasında yaşamayın
Fazla takmayın hocam 4e verirse alırım vermessede başka alırımsizin zamanınız boşa geçer hocam ürün 1 yıldan fazladır duruyo o kadar uzun süredir sitedeki en ucuz ps4 proyu siz bulmuş olamazsınız