Neler Yeni

PS4 Pro mu, Xbox Series X mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
Sizce hangisi alınır? Hangisinde FPS değeri daha yüksek olabilir? GTA 5, Minecraft, Warzone, PUBG gibi oyunları oynamayı istiyorum. PS5 performansına hangisi daha yakındır?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kemal
Hiçbiri kardeşim. Güzel bir pc topla. Gamepass al oynamak istediğin her oyunu yine oyna. Ps4’ün vakti doldu. Xbox da kalite olarak ps4’ün yanından geçemez. Kampanyadan hazır sistem al yanına da güzrl bir controller çekersin mis gibi.

flitttermice

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
460
İsim
Eray Yılmaz
Şöyle izah edeyim konsollarda nesil farkı var ps4 de ne kadar exclusive oyun var deselerde eski nesim bu yıldan sonra bağımsız yapımca harici oyunu gelmesi çok zor series x çok çok güçlü bir makine ps4 ün karşısında alım durumunda herhangi bir yeni nesil konsol zaten her şekilde tercih edilir o yüzden kesinlikle ps4 alma bu devirde xbox series x bu nedenle.

Cihangir

80+ Gold
Sizce hangisi alınır? Hangisinde FPS değeri daha yüksek olabilir? GTA 5, Minecraft, Warzone, PUBG gibi oyunları oynamayı istiyorum. PS5 performansına hangisi daha yakındır?
series s al güncel olsun

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Series X alabiliyorsun neden PS5'i es geçip PS4 Pro'ya indin?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
XSX almak yerine PS5 almalısın. Benzer fiyattalar ps4 pro gerek yok

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Soru mu bu tabikide series x
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiçbiri kardeşim. Güzel bir pc topla. Gamepass al oynamak istediğin her oyunu yine oyna. Ps4’ün vakti doldu. Xbox da kalite olarak ps4’ün yanından geçemez. Kampanyadan hazır sistem al yanına da güzrl bir controller
20k fiyata series x performansında bir pc toplamak imkansız rüyadan uyan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
series s al güncel olsun
Hocam 512GB olan depolama alanının, sistem verileri haricinde 300GB boş alanı olması bana az geliyor. GTA 5 ve Warzone indirmek istesem depolama alanı yetmiyor.

Series X alabiliyorsun neden PS5'i es geçip PS4 Pro'ya indin?
PS5'te ithalatçı firma garantili olduğu için ne yapacağımı bilemedim.

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
410
İsim
Çağdaş Alkan
Hocam 512GB olan depolama alanının, sistem verileri haricinde 300GB boş alanı olması bana az geliyor. GTA 5 ve Warzone indirmek istesem depolama alanı yetmiyor.

Hiç sıkıntı yok herkes alıyor, ps5 den şaşma konsol alacaksan

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
İkisi çok alakasız. Biri 8K diğeri 14K.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Avrasya ya da Sony garantili PlayStation 5'ler var ve Xbox Series X ithalatçı garantilerle aynı fiyat. Xbox Series X'lerin hepsinin Microsoft garantili olduğu yanılgısına kapılmayın. Hepsiburada, Trendyol, Vatan Bilgisayar gibi sitelere bakarak fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,710
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom