Neler Yeni

Ps4 slim vs Xbox series s carbon

Existentia

80+ Silver

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Evet de yıllık ücret aylık gamepassle aynı paraya gelmiyor ????????
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam iki saattir aynısı diyorum çözemedim konuyu
yıllık ücreti aya vurduğunda daha ucuza geliyor ama kampanya yıllık alırsan geçerli olduğu için yıllık ücret diye söylüyor işte hocam

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Evet de yıllık ücret aylık gamepassle aynı paraya gelmiyor ????????

Hocam iki saattir aynısı diyorum çözemedim konuyu
Alinmassan, ya da alına da bilirsin dostum, okuduğunu anlamada problemin mi var?

PS+ Deluxe yıllık 2340 TL aya vurunca 200 TL falan oluyor. Game Paşa aylik 209 TL. Neredeyse aynı fiyat, ve PS+ daha iyi şeyler sunuyor.

Existentia

80+ Silver
Alinmassan, ya da alına da bilirsin dostum, okuduğunu anlamada problemin mi var?

PS+ Deluxe yıllık 2340 TL aya vurunca 200 TL falan oluyor. Game Paşa aylik 209 TL. Neredeyse aynı fiyat, ve PS+ daha iyi şeyler sunuyor.
Hocam baştan söylesenize yıllık ücreti gamepassin aylık fiyatına geliyor deyince yıllık 200 lira mı diye şüpheye düştüm ayrıca bu kadar ofansif davranmanıza gerek yok

Son düzenleme:

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,949
İsim
kilan embappe
Hocam baştan söylesenize yıllık ücreti gamepassin aylık fiyatına geliyor deyince yıllık 200 lira mı diye şüpheye düştüm ayrıca bu kadar ofansik davranmanıza gerek yok
Okey mi hocam anladınız mı?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
ps4 daha mantıklı ayrıca series s gibi aşırı güçsüz bir cihaza o parayı vermek yerine ps plus oyunları gamepasstekileri yerden yere vurar

muhsinpp

80+
Xbox series s almanı öneririm PS4 özel oyunlarını oynamak için ayrı bir para vermen lazım senin için çok çok önemli değilse kesinlikle series s al PS4 e artık yeni nesil oyun gelmiyor

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Ayrıca ps5 almaya bakın ps4 devri maalesef kapanıyor ps5 ile hem şuanki hemde ileride çıkacak oyunları rahat rahat oynayabilirsiniz
Hocam ps5 bütçem maalesef yetmez ithal almak istemem.

Xbox series s almanı öneririm PS4 özel oyunlarını oynamak için ayrı bir para vermen lazım senin için çok çok önemli değilse kesinlikle series s al PS4 e artık yeni nesil oyun gelmiyor
Hocam bende öyle düşünüyorum lakin ps4 veya 5 2.elde satarken daha değerli lakin ben özel oyunda oynuyorum ama daha çok multi giriyorum mesela bf 1 bf 5 bf2042 bunun gibi.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,351
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ps5 bütçem maalesef yetmez ithal almak istemem.

Hocam bende öyle düşünüyorum lakin ps4 veya 5 2.elde satarken daha değerli lakin ben özel oyunda oynuyorum ama daha çok multi giriyorum mesela bf 1 bf 5 bf2042 bunun gibi.
Bekleyin o zaman beklediğinize pişman olmazsınız arkadaşımda ps4 slim var ps5 almadığı için pişman şuanda

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Muhammet
PS4. Baktın para yetmiyor oyunlara, cihazı kırıp istediğin oyunu yüklersin. Ayrıca PS Exculsive oyunları inanılmaz iyi, Xbox yanından bile geçemez.

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
PS4. Baktın para yetmiyor oyunlara, cihazı kırıp istediğin oyunu yüklersin. Ayrıca PS Exculsive oyunları inanılmaz iyi, Xbox yanından bile geçemez.
o konuda hem fikiriz lakin işte bütçe ayrıca şu ithal durumu nedir ps5 te sony tr den çekildi lakin ofisleri hala duruyor şu garanti durumu nedir birde cihaz kırmam beklerım oyun alırım en kötü xbox alırım diyorum ama 2.el riskli.

Top Bottom