silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
2700 lira. Gamepass de 2500 liraya geliyor yaklaşık. Aradaki 200TL aşırı önemli değil bence.Ps Plus yıllık kaç para hocam ?
2700 lira. Gamepass de 2500 liraya geliyor yaklaşık. Aradaki 200TL aşırı önemli değil bence.Ps Plus yıllık kaç para hocam ?
Evet de yıllık ücret aylık gamepassle aynı paraya gelmiyor ????????Tamam? Ne güzel.
Hocam iki saattir aynısı diyorum çözemedim konuyu2700 lira. Gamepass de 2500 liraya geliyor yaklaşık. Aradaki 200TL aşırı önemli değil bence.
yıllık ücreti aya vurduğunda daha ucuza geliyor ama kampanya yıllık alırsan geçerli olduğu için yıllık ücret diye söylüyor işte hocamEvet de yıllık ücret aylık gamepassle aynı paraya gelmiyor ????????
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam iki saattir aynısı diyorum çözemedim konuyu
Alinmassan, ya da alına da bilirsin dostum, okuduğunu anlamada problemin mi var?Evet de yıllık ücret aylık gamepassle aynı paraya gelmiyor ????????
Hocam iki saattir aynısı diyorum çözemedim konuyu
Hocam baştan söylesenize yıllık ücreti gamepassin aylık fiyatına geliyor deyince yıllık 200 lira mı diye şüpheye düştüm ayrıca bu kadar ofansif davranmanıza gerek yokAlinmassan, ya da alına da bilirsin dostum, okuduğunu anlamada problemin mi var?
PS+ Deluxe yıllık 2340 TL aya vurunca 200 TL falan oluyor. Game Paşa aylik 209 TL. Neredeyse aynı fiyat, ve PS+ daha iyi şeyler sunuyor.
Okey mi hocam anladınız mı?Hocam baştan söylesenize yıllık ücreti gamepassin aylık fiyatına geliyor deyince yıllık 200 lira mı diye şüpheye düştüm ayrıca bu kadar ofansik davranmanıza gerek yok
Hocam ps5 bütçem maalesef yetmez ithal almak istemem.Ayrıca ps5 almaya bakın ps4 devri maalesef kapanıyor ps5 ile hem şuanki hemde ileride çıkacak oyunları rahat rahat oynayabilirsiniz
Hocam bende öyle düşünüyorum lakin ps4 veya 5 2.elde satarken daha değerli lakin ben özel oyunda oynuyorum ama daha çok multi giriyorum mesela bf 1 bf 5 bf2042 bunun gibi.Xbox series s almanı öneririm PS4 özel oyunlarını oynamak için ayrı bir para vermen lazım senin için çok çok önemli değilse kesinlikle series s al PS4 e artık yeni nesil oyun gelmiyor
Bekleyin o zaman beklediğinize pişman olmazsınız arkadaşımda ps4 slim var ps5 almadığı için pişman şuandaHocam ps5 bütçem maalesef yetmez ithal almak istemem.
Hocam bende öyle düşünüyorum lakin ps4 veya 5 2.elde satarken daha değerli lakin ben özel oyunda oynuyorum ama daha çok multi giriyorum mesela bf 1 bf 5 bf2042 bunun gibi.
Gamepass daha avantajlı ps plus güzel oyun veriyor mu bilmiyorum.PS Exculsive oyunlar oynamayacaksa oynayacak oyun kalmıyor. Yıllık PS+ üyeliği neredeyse aylık gamepass ile aynı.
Hocam ps5 mi alayim yani hocam?Bekleyin o zaman beklediğinize pişman olmazsınız arkadaşımda ps4 slim var ps5 almadığı için pişman şuanda
o konuda hem fikiriz lakin işte bütçe ayrıca şu ithal durumu nedir ps5 te sony tr den çekildi lakin ofisleri hala duruyor şu garanti durumu nedir birde cihaz kırmam beklerım oyun alırım en kötü xbox alırım diyorum ama 2.el riskli.PS4. Baktın para yetmiyor oyunlara, cihazı kırıp istediğin oyunu yüklersin. Ayrıca PS Exculsive oyunları inanılmaz iyi, Xbox yanından bile geçemez.