Neler Yeni

Ps4 slim vs Xbox series s carbon

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Tamamdır xbox asla almam bu konuşmadan sonra birde 500gb mi alayım 1tb neden soruyorum 1tb satan Sony garantili yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

PlayStation karar verdim.
şahsen bekleyip ps5 almaya bak yd ürün falanda olsa ps5 al aradaki performans farkı hem uçurum hemde ps4 ün devri geçti artık her ne kadar efsane bi konsol olsada desteği yakında kesilir

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
şahsen bekleyip ps5 almaya bak yd ürün falanda olsa ps5 al aradaki performans farkı hem uçurum hemde ps4 ün devri geçti artık her ne kadar efsane bi konsol olsada desteği yakında kesilir
Hocam ben ps4 slim alma taraftarıyım neden yd ürün ile uğraşmak istemiyorum yurt içi ise bütçem şuanlık yetmiyor ama yinede bekler yurt içi alırım ps5 ayrıca dijital kullanmak istemiyorum oyun var elimde last of us sıfır.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam ben ps4 slim alma taraftarıyım neden yd ürün ile uğraşmak istemiyorum yurt içi ise bütçem şuanlık yetmiyor ama yinede bekler yurt içi alırım ps5 ayrıca dijital kullanmak istemiyorum oyun var elimde last of us sıfır.
İlla dijital almana gerek yok fat kasa ps5 al o zaman direk slimde ayrı aparat alman lazım diskli hale getirmek için

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
İlla dijital almana gerek yok fat kasa ps5 al o zaman direk slimde ayrı aparat alman lazım diskli hale getirmek için
Slim de iki türlü gelecek dijital ve diskli versiyonu lakin ben direk diskli tercih ederim çünkü disk parçasının ne zaman geleceği belli olmaz.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İthal konsolun ne zararı var ki? Diskli olsun dersen az bir fiyat farkıyla disklisi de satılıyor zaten, almışken PS5 al bu paraları PS4 e verme derim şahsen.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr
İthal konsolun ne zararı var ki? Diskli olsun dersen az bir fiyat farkıyla disklisi de satılıyor zaten, almışken PS5 al bu paraları PS4 e verme derim şahsen.
Gelmiş slimin disklisi yoktu en son baktığımda :)

HarbiyeliTRe

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
503
İsim
Emirhan Trm
Hocam tamir konusunda kimse tamir etmek istemiyor ayrıca uğraşmak istemem.

Top Bottom