Oyuna giriyorum robloxa girmiyor eskiden giriyordu PS yi kapadım açtım güncelleştirmeleri kontrol ettim gene bu sorun var internette bağlı başka uygulamalara vs. Girebiliriyorum birtek robloxta var bu sebebi nedir
silin yukleyinOyuna giriyorum robloxa girmiyor eskiden giriyordu PS yi kapadım açtım güncelleştirmeleri kontrol ettim gene bu sorun var internette bağlı başka uygulamalara vs. Girebiliriyorum birtek robloxta var bu sebebi nedirAlıntıyı görüntüle
Ne seviye bu ps den roblox oynamak ne reisOyuna giriyorum robloxa girmiyor eskiden giriyordu PS yi kapadım açtım güncelleştirmeleri kontrol ettim gene bu sorun var internette bağlı başka uygulamalara vs. Girebiliriyorum birtek robloxta var bu sebebi nedirAlıntıyı görüntüle
He valla bende dehşete düştüm görünce. Ps var ve roblox...Ne seviye bu ps den roblox oynamak ne reis
kardeşi oynuyodur veya arada atmaliktir oyun inerkenNe seviye bu ps den roblox oynamak ne reis
Kardeşim oynuyor PC olmadığı için PS den oynuyorNe seviye bu ps den roblox oynamak ne reis
Olabilir de garip geldi birazKardeşim oynuyor PC olmadığı için PS den oynuyor
Olabilir de daha önce hiç duymamıştım o yüzdenkardeşi oynuyodur veya arada atmaliktir oyun inerken