Ps4 Türkçe Oyun Önerisi

Sizi bulmuşken sorayım Tv de oyun oynarken alt yazılar ve normal bilgilendirici yazılar çok küçük napabilirim sence oyunda ayarlardan alt yazıyı büyütebiliyorum ama çok fark olmuyor diğer sorumda örnek vermek gerekirsek ratched and clank de ara sahne girdiğinde sol üstte kayıt durduruldu gibi bir şey yazıyor bu nasıl bir anlama geliyor.
Kayıt durduruldu yazan yerler ekran kaydının alınması yasaki telifli yerlere gelindiğinde çıkar. Eğer o sırada ekran kaydediyor olsaydınız telif hakları nedeniyle kayıt orda durdurulur, sahne bitince otomatik yeniden başlatılır.

Ama altyazı konusunda bir fikrim yok. Ayarlardan en büyük boyuta getirmek en mantıklı çözüm fakat zaten altyazılar oyunlarda film ve dizilere göre biraz daha küçük oluyor. Aslında altyazıların boyutu normal fakat size küçük gözüküyor olabilir.

Kayıt durduruldu yazan yerler ekran kaydının alınması yasaki telifli yerlere gelindiğinde çıkar. Eğer o sırada ekran kaydediyor olsaydınız telif hakları nedeniyle kayıt orda durdurulur, sahne bitince otomatik yeniden başlatılır.

Ama altyazı konusunda bir fikrim yok. Ayarlardan en büyük boyuta getirmek en mantıklı çözüm fakat zaten altyazılar oyunlarda film ve dizilere göre biraz daha küçük oluyor. Aslında altyazıların boyutu normal fakat size küçük gözüküyor olabilir.
Alt yazılar gene bir şekilde okunuyor ama mesela days gone'da yeni bir şey keşfettiğimde ekranın ortasına gelen metini okurken zorlanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tlou 2 dublajı var ben beğendim
Ona o kadar para verip hem alt yazı hem dublaj hemde çince oynarım glb o.O2

Geri