Almanya’dan ps5 oyunları mantıklı mı Türkçe olurmu

Mst16

80+
Reaksiyon skoru
13
Almanya’dan arkadaşıma aşşağıdaki ps5 oyunlarını aldıracağım sizce bu fiyatlara mantıklı mı hepsi toplam 6000 Tl yapıyor ayrıca oyunlar iyi mi? ve son olarak Bu oyunların çoğunda Türkçe destek var Almanya’dan aldığım için Türkçe destek olmama olayı olurmu şimdiden teşekkür ederim

Ekler

• IMG_1637.webp
    IMG_1637.webp
    100.2 KB · Hit: 36
  • IMG_1638.webp
    IMG_1638.webp
    97.7 KB · Hit: 33
  • IMG_1639.webp
    IMG_1639.webp
    117.3 KB · Hit: 34
The last of us 2100
Uncharted 700
Rdr 2000
Spiderman 2800
Astro bot 3000
Gran turismo 2000
Hocam anlık fiyatları bu şekilde 12600 hadi hepsi %50 indirime gidince hepsi 6300 Tl oluyor yine benim aldığım daha mantıklı ayrıca ilerde satma şansım da olur ayrıca belki bunun üstüne 1000 Tl ye göd of war ragnarok da alabilirim

Storede daha ucuz değil mi bunlar özellikle indirim dönemleri?

The last of us 2100
Uncharted 700
Rdr 2000
Spiderman 2800
Astro bot 3000
Gran turismo 2000
Hocam anlık fiyatları bu şekilde 12600 hadi hepsi %50 indirime gidince hepsi 6300 Tl oluyor yine benim aldığım daha mantıklı ayrıca ilerde satma şansım da olur
Kalan oyunları bilmiyorum ama Last of usa 200 unchartede 50 vermiştim ben. Bir de Uncharted bedava zaten PS+ üyeliği ile ben de boşa para verdim ona 😀

Kutulu istiyorsan al ama fiyatlar kötü değil.

Türkçe dublajlı olanlar için işe yaramaz. Tabii yine de bir araştırın. Türkçe altyazısı olanlar için çalışır.

Mesela The last of us ve Uncharted serisini Türkçe dublaj oynayamazsın.

Son düzenleme:
Türkçe dublajlı olanlar için işe yaramaz. Tabii yine de bir araştırın. Türkçe altyazısı olanlar için çalışır.

Mesela The last of us serisini Türkçe dublaj oynayamazsın.
Hocam O zaman Last of us ı listeden çıkartayım ayrıca mesela last of us ta altyazı oynanabiliyormu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kalan oyunları bilmiyorum ama Last of usa 200 unchartede 50 vermiştim ben. Bir de Uncharted bedava zaten PS+ üyeliği ile ben de boşa para verdim ona 😀

Kutulu istiyorsan al ama fiyatlar kötü değil.
Ps plusta bedava değil ama olsun (: şu an zaten 6 aylık ps plusım kaldı ama derslerden dolayı hepsini bitiremiyorum şu an sadece uncharted bitirebildim ama bu oyunları alınca birdaha plus almayı düşünmüyorum bu oyunlar rahat 2 sene gider zaten bana Ayrıca türkiyedeki ikinci el kutulu oyun piyasalarına baktığımda bile aşırı ucuz kalıyor bu beni çok cezbediyor ayrıca şuanki ps5 im dijital zaten bu oyunları almaya yurtdışına çıktığımda blue ray sürücüde alacağım türkiyeden tam 2.5 kat ucuz

Geri