Neler Yeni

ps4 ümü sattım ve adam hesabımın şifresini istiyor vermelimiyim

tuna alp 1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
134
İsim
güler uslu
Gmail şifresini verdiyse yapar. Bu arkadaş sadece PSN hesabının şifresini vermiş. PSN dışında başka bir şeye giriş yapamaz.
Gmail hesabına giriş yapamadıkça şifreyi falan alamaz. Gmail hesabına girmek içinde Gmail şifresi lazım. Ki arkadaş vermemiş o şifreyi zaten.
yani şöyle psn hesabı açarken hani bir şifre istiyor ya sonda resim falan da istiyor belirliyorsun bir şifre onu verdim ama kesinlikle gmailin şifresi gözükmez değil mi

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
ilk defa ps4 alınca yaptım içinde 16 oyun vardı o yüzden verdim zaten hesabı
Tamam ama yazdığım mesajla alakasını anlayamadım :D.

Her neyse, yukarıda zaten o hesabı verip vermemen gerektiği konuşulmuş, sen eğer PSN hesabının şifresini başka bir hesabında kullanmadığına eminsen ver gitsin, dert etme.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Sen sadece PSN hesabının bilgilerini verdiğin için PSN hesabından başka bir yere giriş yapamaz bu bilgilerle. Gmail hesabının da şifresi gözükmez. Rahat ol. Eğer için rahat etmiyorsa adamla konuşup email'i değiştirmesini talep edebilirsin. (Ki bence değiştirmiştir bile kendi email'i ile.)
ilk defa ps4 alınca yaptım içinde 16 oyun vardı o yüzden verdim zaten hesabı

Kaanps4player

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,964
İsim
Kaan
Sen sadece PSN hesabının bilgilerini verdiğin için PSN hesabından başka bir yere giriş yapamaz bu bilgilerle. Gmail hesabının da şifresi gözükmez. Rahat ol. Eğer için rahat etmiyorsa adamla konuşup email'i değiştirmesini talep edebilirsin. (Ki bence değiştirmiştir bile kendi email'i ile.)
Aslında tek mesaj yazınca bildirim gidiyor yazan kişiye alıntı yapmaya gerek yok

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
552
İsim
Harun Kayatekin
Dostum eğer mailin şifresi psn hesabının şifresi değilse sıkıntı yok.

Top Bottom