ps4 2300 olur ps4 pro 3k olur hemen olmaz bi 15 gün sonra olurps4 bu zamandan sonra %50 gümrük vergisi kalkınca ps4 ve ps4 pro fiyatları ne kadar düşer?
Ne zaman kalkıyormuş gümrük vergisi?ps4 bu zamandan sonra %50 gümrük vergisi kalkınca ps4 ve ps4 pro fiyatları ne kadar düşer?
Dolar en az 3 yıl düşmeyecek, sonra da düşmeyebilirpeki vergiler ne zaman kalkar ve sizce dolar düşer mi?
dolar illa ki düşer irternete forumlara bakma herkes şikayetçi zaten devletten yıl sonunda dolar 6 seviyelerinde düşer ama bu saatten sonra sıfır ps4 almanın mantıgı yokpeki vergiler ne zaman kalkar ve sizce dolar düşer mi?
ya 2.el ps4 alıcaktım ama bu covid-19 dan dolayı temiz olmaz diye düüşündüm sonra dedim ps cafeden alıyım dedim oda herkes elini sürüyor güvenemedimdolar illa ki düşer irternete forumlara bakma herkes şikayetçi zaten devletten yıl sonunda dolar 6 seviyelerinde düşer ama bu saatten sonra sıfır ps4 almanın mantıgı yok
hocam az sabret xbox series s modeli çıkıcak 3 bin civarı onu alırsın hemde yeni nesil olucakya 2.el ps4 alıcaktım ama bu covid-19 dan dolayı temiz olmaz diye düüşündüm sonra dedim ps cafeden alıyım dedim oda herkes elini sürüyor güvenemedim
hacı silersin alırsın ps4 ü ikinci elya 2.el ps4 alıcaktım ama bu covid-19 dan dolayı temiz olmaz diye düüşündüm sonra dedim ps cafeden alıyım dedim oda herkes elini sürüyor güvenemedim
x modeli 6k civarı satılıcak s modeli ucuz olucak1 dakika hocam şimdi xbox series s 3000 TL mi vergi felna yok mu?
Ne zaman çıkacakXbox Series S uygun fiyatlı olabilir onu bekleyin derim.
yılsonundaNe zaman çıkacak