Neler Yeni

PS4'ü DualShock olmadan giriş ekranını geçebilme

mthnaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Aydın
PS4 giriş ekranında Dualshockta ki PS düğmesine basıp kullanıcı seçip giriş yapıyoruz. Ben de bendeki kolu bilgisayarıma bağladım. Sonrasında tekrar PS4 oynamak için açtığımda DualShocku PS4e bağlayamadığım için kullanıcı seçemiyorum.(Orijinal kablom yok dolayısıyla kabloyla bağlantı kuramıyorum.) DualShock'u tekrar nasıl bağlayabilirim PlayStationa? Yardımcı olursanız sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sinan YILDIRIM
kolun arkasında delik var iğne veya kürdan yardımıyla kolu resetle

mthnaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kolun arkasında delik var iğne veya kürdan yardımıyla kolu resetle
Playstation'ın giriş ekranını geçemediğim için kolu bağlayamıyorum. Kolda bi sıkıntı yok. Farklı bir şey söylemek istediyseniz biraz daha açar mısınız?

Hetemele

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Sinan YILDIRIM
ps4e kolu bağlaman için illaki kablolu bağlantı yapman gerek orjinal kablo olmasına gerek yok micro usb olsa yeter. bu arada ben yanlış anladım cihazı sıfırlarsan ps4e bağlanırsın sandım ama kablosuz bağlanmıyormuş.

mthnaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Aydın
ps4e kolu bağlaman için illaki kablolu bağlantı yapman gerek orjinal kablo olmasına gerek yok micro usb olsa yeter. bu arada ben yanlış anladım cihazı sıfırlarsan ps4e bağlanırsın sandım ama kablosuz bağlanmıyormuş.
Evde micro usb bulabilirsem deneyeceğim. Teşekkür ederim, geri dönüş yaparım.

mthnaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Aydın
Uğraşıyorum. Evde iki tane micro usb kablosu bulabildim. Bunlardan sadece bir tanesinde ps4 e bağladığımda şarj alıyor fakat bağlantı ile ilgili hiç bir şey yapamıyorum.

mthnaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Metehan Aydın
Evet uzun uğraşlar sonucunda çözmüş durumundayım. Eğer kablonuz data desteklemiyorsa asla algılamıyor PS4. Bende bilgisayarımdan Sony'nin kendi sitesinde indirme linki bulunan RemotePlay uygulamasını indirip kurdum. 20-30 saniyelik beklemenin ardından bilgisayarım PS4'e bağlandı.
Bilgisayarın klavyesinden rahatlıkla kontrol edebildim.( Normalde direk klavye bağlandığında bu kadar izin vermiyor.) Ayarlarda ki Bluetooth cihazları sekmesinden bütün kontrolcüleri unutup tekrar bağladım.

(Unutma işlemi yaptıktan sonra kontrolcüleri bulunabilir hale getirebilmek için Share+PS düğmesine basın. Ardından Bluetooth cihazlar sekmesinden çıkıp tekrar girdiğinizde kontrolcünüz orada olacaktır. Tabii ki yine bunları bilgisayardan remote play sayesinde yapıyorsunuz.)

Cevap veren herkese çok teşekkür ederim.

• Beğen
Reaksiyonlar: Aves
Top Bottom