Neler Yeni

Ps5 2k da kaç Fps Verir?

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
Ps5 slim ile 2k bir monitör bakıyorum da sizce ps5 için 2k monitör alınır mı?? Suan elimde bir adet 1080p var ancak ben hem bilgisayarımda hemde konsol alınca oynamak için 2k monitör almak istiyorum. Kaç fps alırım? İnternette bulamadım hiç böyle video. Oyun akıcı olurmu?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ps5 slim ile 2k bir monitör bakıyorum da sizce ps5 için 2k monitör alınır mı?? Suan elimde bir adet 1080p var ancak ben hem bilgisayarımda hemde konsol alınca oynamak için 2k monitör almak istiyorum. Kaç fps alırım? İnternette bulamadım hiç böyle video. Oyun akıcı olurmu?
Ben PS5'i 2K monitörde kullanıyorum. Oyunlar akıcı bir şekilde oynanıyor. 1080p ya da 2K fark etmez. Dikkat edilmesi gereken, oyunları performans modunda açmak.

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben PS5'i 2K monitörde kullanıyorum. Oyunlar akıcı bir şekilde oynanıyor. 1080p ya da 2K fark etmez. Dikkat edilmesi gereken, oyunları performans modunda açmak.
Nasıl yani 60fps alabilirmiyim? Hem neden performans modu?

PykeTyson

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
İrfan yıldız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Performans modunda 60 FPS alırsın. Kalite modunda grafikler biraz daha detaylı oluyor ama bu sefer 30 FPS'ye düşüyor.
Performans modu güzel gözüküyormu hocam ? Ben youtube dan bakayımda farkı anlayamıyacağım yüksek ihtimal

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Performans modu güzel gözüküyormu hocam ? Ben youtube dan bakayımda farkı anlayamıyacağım yüksek ihtimal
Güzel görünüyor. Bana kalırsa gereksiz bir ayrım ama böyle iki mod yapmışlar. Sırf biraz daha yansıma ve parlaklık için değmez.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,280
İsim
Mert Can Ergün
Hangi monitor kullanıyorsun

Top Bottom