Neler Yeni

Ps5 aldım ama şüpheliyim

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
arkadaşlar dün sepetimde olan ürün indirime girdi satıcıya bakmadan direk sipariş geçtim satın aldıktan sonra ürün bulunamadı oldu ve satıcıya baktığımda karayel çorap olarak gördüm satıcıya bastığımdada hata oluştu diyor sizce ürün gelir mi güzel fiyata aldım diye düşünüyorum 2 kol slim 1 tb sizce gelir mi ?

Ekler

• WhatsApp Image 2025-02-16 at 16.58.31.jpeg
    WhatsApp Image 2025-02-16 at 16.58.31.jpeg
    107.4 KB · Hit: 73

ZEO.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
berkay
Trendyol dan almışsınız zaten kargonuz gelmezse veya geldiğinde bir sorunla karşılaşırsanız şikayet edip paranızı alabilirsiniz. Geldiğinde kutusunu açarken videosunu çekmeyi unutmayın sorun çıkarsa kullanırsınız

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet öyle yapacağım çakmak kol yollarsa nasıl anlıyabilirim acaba bilgisi olan var mı

zlL1

80+
böyle yerler çok sıkıntılı
ismide güven vermiyor

(((bir yerden alışveriş yapıyorsanız mesela böyle ps5 almak istiyorsunuz satıcıyı iyice inceleyip sattığı ürünlerin teknolojik şey olduğuna bakın
adam hem ps5 satıyor hem tencere satıyor hem elbise gibi şeyler satıyorsa uzak durun))))))

hatta az önce adını trendyoldan arattım bende de çıkmadı satıcı

arkadaşında dediği gibi mutlaka video çekerek açın

ayrıca ürün doğru gelse bile 2. el sattığınıda düşünebilirim

ek düzeltme: siparişi halen iptal edebiliyorsan iptal et hocam

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
böyle yerler çok sıkıntılı
ismide güven vermiyor

(((bir yerden alışveriş yapıyorsanız mesela böyle ps5 almak istiyorsunuz satıcıyı iyice inceleyip sattığı ürünlerin teknolojik şey olduğuna bakın
adam hem ps5 satıyor hem tencere satıyor hem elbise gibi şeyler satıyorsa uzak durun))))))

hatta az önce adını trendyoldan arattım bende de çıkmadı satıcı

arkadaşında dediği gibi mutlaka video çekerek açın

ayrıca ürün doğru gelse bile 2. el sattığınıda düşünebilirim

ek düzeltme: siparişi halen iptal edebiliyorsan iptal et hocam
2.el oldugunu nasıl anlıyabilirim yada mesela ürün geldiğinde kullanmadan iade etsem red eder mi satan kişi kullanıp gönderdi diye mağdur olur muyum yani?

zlL1

80+
2.el oldugunu nasıl anlıyabilirim yada mesela ürün geldiğinde kullanmadan iade etsem red eder mi satan kişi kullanıp gönderdi diye mağdur olur muyum yani?
kutusundan anlaşılır
ps5 kutusunda güvenlik etiketleri oluyor herhalde onun çıkarılıp çıkarılmadığına bakarak
ve bantla yapıştırmışlarsa

direk ps5 ürünün donanımsal olarak inceleyerek yani etrafından hafif bir çizik bükük varsa direk ikince el derim

15 gün içinde ürünü iade edebilirsin
iade kabul etmemek gibi bir durum yok

iade onaylanmazsa tüketici mahkemesine şikayet ederekte hakkını alırsın ama baya uğraştırır bu

eğer halen iptal etme şansın varsa iptal et hocam ürünü

ben güvenmedim açıkçası

Alioski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Ali
kutusundan anlaşılır
ps5 kutusunda güvenlik etiketleri oluyor herhalde onun çıkarılıp çıkarılmadığına bakarak

direk ps5 ürünün donanımsal olarak inceleyerek yani etrafından hafif bir çizik bükük varsa direk ikince el derim

iade onaylanmazsa tüketici mahkemesine şikayet ederekte hakkını alırsın ama baya uğraştırır bu

ben güvenmedim açıkçası
ya hocam güzel fiyata aldığım içinde bi yandan güzel gelme ihtimalide oldugu için etmemek geliyor içimden ama satıcıya ulaşılmıyor mesajda attım yani bilemedim.

arifgngr11

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Arif güngör
kutusundan anlaşılır

ben güvenmedim açıkçası
Valla bana da çok sağlıklı gelmedi yazacağım şeyleri yazmışsınız siz de. İptal etme şansınız varsa hemen iptal edin az para vermiyorsunuz sonuç olarak, gerekirse 1k daha koyup daha güvenilir yerden alın.

• Beğen
Reaksiyonlar: zlL1

Alioskii

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Ali Gezen

zlL1

80+
ya hocam güzel fiyata aldığım içinde bi yandan güzel gelme ihtimalide oldugu için etmemek geliyor içimden ama satıcıya ulaşılmıyor mesajda attım yani bilemedim.
2 3k daha fazla verip güvenilir yerleri tercih et hocam
teknolojinin ucuzunu kovalamak genelde üzer...(kampanyalı ürünler dışında)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,132
Üyeler
168,241
Son üye
soundhs
Top Bottom