Bence Xbox series s veya x alın.Şuan bilgisayarım var rtx 2060 super bulunan ancak yine de ps5 nimetlerinden faydalanmak istiyorum fakat sizce mantıklı bir şey mi ps5 almak merak ediyorum
yanlış anlama maddi durumun varsa al bi oyuna 800 tl vericeksen al 1000 tl vericek isen al derim yoksa alma yılda ayda bir oyun alıp 3 kez bitireceksen almaŞuan bilgisayarım var rtx 2060 super bulunan ancak yine de ps5 nimetlerinden faydalanmak istiyorum fakat sizce mantıklı bir şey mi ps5 almak merak ediyorum
Adamda zaten pc var ps5 alması daha mantıklıBence Xbox series s veya x alın.
Alakasız bir cevap . Ps5 güzel fakat her şey çok pahalı xboxta öyle zevk verir ki anlamazsınız ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum. Pc bağdaştırmayı bırakın yeni konsolların farklıAdamda zaten pc var ps5 alması daha mantıklı
Al bence. Alma diyorlar ama tekrar zamlar geliyor. Fiyat hiç düşmüyor hep artıyor. Ps5 zevki ayrı olur zaten bence al şimdi.Şuan bilgisayarım var rtx 2060 super bulunan ancak yine de ps5 nimetlerinden faydalanmak istiyorum fakat sizce mantıklı bir şey mi ps5 almak merak ediyorum
Oyun olarak bakarsak 2060 super günümüz oyunlarında yeterlidir ve xbox 'da olan gamepass + microsoft oyunları pc de var parası varsa ps5 kesinlikle xbox a baskın gelmekte ama son tercih konu sahibinin .Alakasız bir cevap . Ps5 güzel fakat her şey çok pahalı xboxta öyle zevk verir ki anlamazsınız ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum. Pc bağdaştırmayı bırakın yeni konsolların farklı