PS5’e Geçmek Mantıklı Mı?

Flyn83

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
174
PS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp üstüne para koyup PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?

PS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
PS5 al keyfine bak

PS 5 slim çıkacak onu bekle derim.

PS4 fatım var ama fan sesinden dolayı çok kullanmıyorum sizce satıp üstüne para koyup PS5 almak mantıklı mı RTX 2060 ekran kartlı PCde var sizce mantıklı mı?
Hocam bence ps6 bekleyin gta6 1 sene içinde çıkacak gibi ve resmi olarak ps5 mi ne kaldırmayacak demişler artık orasını biliyorum ama tabi isz bilirsinzi

ben senin yerinde olsam konsol yatırımı yapmazdım zaten artık bir çok oyun 1-2 sene içerisinde pc ye de çıkıyor.. üstelik sisteminde döneme göre med sistemlerden gayet yeterli.. (konsol rahatlığı bir kenara bu verdiğim pc örneği) belki el konsollarına yönelebilirsin..

mantıklı, gta 6 da çıkacak ileriye dönük yatırım olur, zaten günden güne degerleniyor. ben 13.800 aldım, 16 bine sattım

PS 5 slim çıkacak onu bekle derim.
PS5 Slimi bekle ve değer ya ben o spiderman 2 için bile alırım piyasa kaç tl eder falan konusu için youtubeda bakırköyde dükkanı olan biri var konsoloyun diye her gün yayın açıyor ona sor istersen o işi yapıyor.

Hocam bence ps6 bekleyin gta6 1 sene içinde çıkacak gibi ve resmi olarak ps5 mi ne kaldırmayacak demişler artık orasını biliyorum ama tabi isz bilirsinzi
hocam günümüzde kullanılan konsolun kaldırmayacağı oyunu cıkarır mı sizce koskoca firma?
ps4 e yüksek ihtimalle cıkmayacak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

PS5 Slimi bekle ve değer ya ben o spiderman 2 için bile alırım piyasa kaç TL eder falan konusu için youtubeda bakırköyde dükkanı olan biri var konsoloyun diye her gün yayın açıyor ona sor istersen o işi yapıyor.
boyut takıntısı yoksa ben olsam ucuza fat kasa ps5 alırdım slim in cıkması eskisinin ucuzlaması demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yeniledim ama pek bir etkisi olmadı satıp yüksek ihtimalle PS5 alacağım.
satıp yenisine gecme vakti gelmiş hocam

Geri