RX 6800xt mi Nvidia mı?

Eğer 16 GB versiyonunu düşünüyorsan mantıklı olabilir Blackwell mimarisi ve CUDA desteğiyle sorunsuz ve stabil çalışır her türlü. Bence kesinlikle 16 GB vram altına düşmemen gerek. RX 9070 normalde daha performanslı bu karttan mesela veri yolu falanda daha yüksek ama destek ve mimariden dolayı 5060 Tİ token hızı falan daha iyi olacaktır.
Ben de öyle düşünüyorum 16GB altına düşmemem lazım, zaten o bile çok yeterli olmayacak ama en azından basit işleri yapar diye düşünüyorum.

Normalde indirimde 18K ya sıfır 5060Ti 16GB alacaktım yetişemedim stok bitti, sonra da daha indirime girmedi. Şuan alsam anca ikinci elde bulurum sanırım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek değildir bu bence. Kimse bu fiyata vermez bu kartı 😀

Ben de öyle düşünüyorum 16GB altına düşmemem lazım, zaten o bile çok yeterli olmayacak ama en azından basit işleri yapar diye düşünüyorum.

Normalde indirimde 18K ya sıfır 5060Ti 16GB alacaktım yetişemedim stok bitti, sonra da daha indirime girmedi. Şuan alsam anca ikinci elde bulurum sanırım.

Aynen 16GB anca yeter işini de görür bu arada 16GB, ben agent için büyük model, kod tamamlama vs yardımları için küçük model indirmiştim. Büyük modeli her şeye bağlamadım. Sen de öyle yaparsan daha iyi olur, sürekli büyük model çalışıp yorulmaz PC. Kartlar çok pahalı maalesef ya yapacak bir şey yok. Zaten artık bu seriye de bu kadar para verip de almam yani.

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek değildir bu bence. Kimse bu fiyata vermez bu kartı 😀
Ben de kıllandım biraz ama alacak olan olursa aracı olabilirim, yakın sayılırım ilandaki adrese

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,477
Üyeler
201,219
Son üye
Talhaglryz

Geri