PC'nin Yanına PS5 almak mantıklımı ?

Reaksiyon skoru
3
Merhaba dostlar rtx 3080 li bir bilgisayarım var fakat yanına ps5 alma gibi bir fikrim var. Alma sebeplerimden biri ps store nin steama göre daha uygun olması ve God Of War Ragnarök ve Last of Us Part 2 Remastered oynamak için istiyorum sizce alınır mı? dostlar?

Merhaba dostlar rtx 3080 li bir bilgisayarım var fakat yanına ps5 alma gibi bir fikrim var. Alma sebeplerimden biri ps store nin steama göre daha uygun olması ve God Of War Ragnarök ve Last of Us Part 2 Remastered oynamak için istiyorum sizce alınır mı? dostlar?
Maddi durumun el veriyorsa verilir. Zaten gta6 da oynamak garanti oluyor. Ben alırdım şahsen ona göre bütçem olsa

Paran varsa alınır, acelen yoksa 2024 sonunu bekleyebilirsin PS5 Pro çıkacak büyük ihtimalle.

3080'li sistemi kaça topladın bilmiyorum ama güncel fiyatlara göre 40k'lık üst düzey bir PC yerine giriş-orta seviye PC + konsol daha mantıklı bana kalırsa ve benzer bir maliyeti oluyor.

Yani normalde saçma geliyor ancak GTA 6 fikri beni benden alıyor alınabilirde bazıları gta 6 ps5 pro bekliyor falan diyolardı bence bi bak söylentilere ps5 proya yetiyorsa bütçen onu bekle

Geri