Neler Yeni

PS5 Bulgaristan Fiyatı

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
Merhaba arkadaşlar bulgaristandan playstation 5 dijital versiyon getirtmeyi düşünüyorum kaç euro olduğu hakkında bilgisi olan varmı

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Mert Eren Çatalkaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
PS5'mi düşünüyorsunuz sadece PS4 veya PS4 PRO'da alabilirsiniz bütçeniz fazla yoksa zorlamanıza gerek yok zaten her oyun şu an için PS4'e de geliyor 2025 sonuna kadar da gelecek PS4'e oyun zaten 2023'ün ortasına doğru PS5 Slim geliyor söylentilere göre RDNA 3 mimarisinde olacak deniyor hem de 1 TB SSD'si olacak şu anki PS5'in hafızası 825 GB olmasına rağmen PS5'deki Kraken sıkıştırma teknolojisi ile oyunların depolama boyutlarını büyük oranda küçülterek telafi ediyordu ama yine de PS5 Slim'de daha geniş bir depolama alanı olacak tabi siz PS5 almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz de var ise o sizin bileceğiniz iş.
Merhaba şuan alabilecek ekonomiye sahibim ilerde alabilir miyim bilmiyorum fakat ben elimdeki cihazın değer kaybedeceğini düşünmüyorum yenisi çıktığında elimde ürünü satıp slim e geçerim ekonomik imkanlarım olursa
Mesaj otomatik birleştirildi:

PS5'mi düşünüyorsunuz sadece PS4 veya PS4 PRO'da alabilirsiniz bütçeniz fazla yoksa zorlamanıza gerek yok zaten her oyun şu an için PS4'e de geliyor 2025 sonuna kadar da gelecek PS4'e oyun zaten 2023'ün ortasına doğru PS5 Slim geliyor söylentilere göre RDNA 3 mimarisinde olacak deniyor hem de 1 TB SSD'si olacak şu anki PS5'in hafızası 825 GB olmasına rağmen PS5'deki Kraken sıkıştırma teknolojisi ile oyunların depolama boyutlarını büyük oranda küçülterek telafi ediyordu ama yine de PS5 Slim'de daha geniş bir depolama alanı olacak tabi siz PS5 almayı düşünüyorsanız ve bütçeniz de var ise o sizin bileceğiniz iş.
ordaki arkdaşıma bir göz atmasını söyleyecem dijital versiyon için bilgileriniz için teşekkür ederim

En son bir moderatör tarafından düzenlendi:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,125
Üyeler
169,531
Son üye
Erenaktas35
Top Bottom