Neler Yeni

PS5 cihazım ne kadar eder?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,460
İsim
Mert Can Ergün
18-19 eder bence de. Ara sıra sıfır 20 civarına kampanya oluyor ama o çok nadir. Normal fiyatlara göre 18-19 hakeder
Sahibinden bile o fiyatlarda satılıyor koysa bile fiyatta pazarlık yapmak isteyenler olur

YazılımKafa

80+ Gold
Sahibinden bile o fiyatlarda satılıyor koysa bile fiyatta pazarlık yapmak isteyenler olur
Tr garantili sahibindende bu fiyata varsa iyi. Ben sahibindene bakmadım. Normal e ticaret fiyatlarına göre bunu hakeder

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tr garantili sahibindende bu fiyata varsa iyi. Ben sahibindene bakmadım. Normal e ticaret fiyatlarına göre bunu hakeder

Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcıları ithalatçı garantili olarak 18.400 TL'ye PS5 satıyor. Aynı satıcılar e-ticaret sitelerinde de satış yapıyor tabii ama Sahibinden'de daha uygun.

YazılımKafa

80+ Gold
Sahibinden sitesindeki kurumsal konsol satıcıları ithalatçı garantili olarak 18.400 TL'ye PS5 satıyor. Aynı satıcılar e-ticaret sitelerinde de satış yapıyor tabii ama Sahibinden'de daha uygun.

2 yıl garantili diyor. Bunlar tr cihazımı? Tr ise nasıl bu kadar ucuz? Fiyatlar iyiymiş

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
182
İsim
Serkan Barındık
Kardeş bence yeni aldığın bir ürünü hemen satma. Neden dersen o zaman üründen zarar etmiş olursun. Ama bir kaç yıl bekleme gibi bir şansın varsa (acil paraya sıkıştığın için satmıyorsan) bir kaç yıl sonra satarsın. O zaman sıfır ürünleride ikinci el ürünlerinde piyasası baya artar. Zarar etmeden hatta üstüne kar ederek satarsın.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2 yıl garantili diyor. Bunlar tr cihazımı? Tr ise nasıl bu kadar ucuz? Fiyatlar iyiymiş

Artık hepsi ithalatçı garantili. Sony Türkiye garantisi diye bir durum yok. Fiyatların ucuz olmasının sebebi, e-ticaret sitelerinin kestiği komisyonun burada olmaması.

YazılımKafa

80+ Gold
Artık hepsi ithalatçı garantili. Sony Türkiye garantisi diye bir durum yok. Fiyatların ucuz olmasının sebebi, e-ticaret sitelerinin kestiği komisyonun burada olmaması.
Bilkom garantisi varya. Eğer ithalatçı garantiliyse oraya 2 yıl garantili yazması hiç hoş değil. Yurtdışı ürünse zaten bu fiyatlarda geziyor yurtdışı olanlar. Bu konudaki kişinin ürünü yurtiçi garantili. Şahsen bunu tercih ederdim

Top Bottom