Neler Yeni

PS5 cihazım ne kadar eder?

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bilkom garantisi varya. Eğer ithalatçı garantiliyse oraya 2 yıl garantili yazması hiç hoş değil. Yurtdışı ürünse zaten bu fiyatlarda geziyor yurtdışı olanlar. Bu konudaki kişinin ürünü yurtiçi garantili. Şahsen bunu tercih ederdim

Yurtdışı ürünün Türkiye'de hiçbir şekilde garantisi yok. Bilkom garantisi daha yeni geldi ve ilginçtir ki eski Sony garantili ürünlerden çok daha pahalıya satılıyor. Türkiye garantili uygun fiyata bulunuyorsa tabii ki alınabilir fakat bunların normal konsol gibi her yerde olmadığı belli. Şu an kurumsal konsol satıcılarının verdiği ithalatçı garantili ürünler ikinci tercih olarak duruyor. Ben Mart 2023'te PS5 Dijital Sürümü Sony Avrasya garantili olarak 18.900 TL'ye almıştım ve ithalatçı garantili ürünlerle arasında 2000 TL oynuyordu. Şimdi ise Bilkom garantili ürünlerle 6000 TL fark var.

YazılımKafa

80+ Silver
Yurtdışı ürünün Türkiye'de hiçbir şekilde garantisi yok. Bilkom garantisi daha yeni geldi ve ilginçtir ki eski Sony garantili ürünlerden çok daha pahalıya satılıyor. Türkiye garantili uygun fiyata bulunuyorsa tabii ki alınabilir fakat bunların normal konsol gibi her yerde olmadığı belli. Şu an kurumsal konsol satıcılarının verdiği ithalatçı garantili ürünler ikinci tercih olarak duruyor. Ben Mart 2023'te PS5 Dijital Sürümü Sony Avrasya garantili olarak 18.900 TL'ye almıştım ve ithalatçı garantili ürünlerle arasında 2000 TL oynuyordu. Şimdi ise Bilkom garantili ürünlerle 6000 TL fark var.
Öyle satılmasına laf etmiyorum. Fiyat olarak güzel. Ama yurtdışı ürüne 2 yıl garantili yazmak kandırmacadan başka bir şey değil. Böyle kelime oyunu yapan firmalardan hiç hoşlanmıyorum. Senin de dediğin gibi bilkom garantili yurtiçi ürünler oldukça pahalı. Bu arkadaşın ürünüde yurtiçi olduğu için 18-19 bence gayet ideal. Yurtiçi ürüne 2. el fiyatı verirken yurtdışı ile kıyaslamak bence mantıksız. Yurtiçiler 27 bin₺ normal satış fiyatı olarak. Yurtdışı ise 18-20 aralığında. Bu adam gidip de 14-15 bin ₺ isteyecek hali yok. tabii ki 18-20 aralığında isteyecek. Yurtdışı sıfır ile aynı paraya geliyor ama bu alıcıya kalmış. Kimisi yurtdışı sıfır ürün tercih eder, kimisi yurtiçi 2. el ürünü. Bu konuda insanların fiyatı sahibindendeki yurtdışı ürünlerle kıyaslaması mantıklı değil

yenigeldim

80+ Silver
Yurtdışı ürün. Eurosia garantili ise Türkiye’de geçer. İthalatçı da ise firmanın insafına kalırsın. Çok büyük ihtimalle tamir etmez. Onda da thh ye gidersin. Yine işin çözülür bir şekilde

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
Merhaba 2 ay önce sıfır olarak aldığım ps5 cihazımı satmaya karar verdim ne kadara ilana koymalıyım 18 diye düşünüyorum. Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var

CD versiyon değil. KFG var
garanti ithalatçı garantisini yoksa Sony garantisini birde kaç kol var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yurtdışı ürün. Eurosia garantili ise Türkiye’de geçer. İthalatçı da ise firmanın insafına kalırsın. Çok büyük ihtimalle tamir etmez. Onda da thh ye gidersin. Yine işin çözülür bir şekilde
yurt dışı ise garanti geçmez direk bakılmıyor bile.

Son düzenleme:

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Batın Köse
Eurasia garanti Avrupa Asya için genel bir garanti bakılıyor.
önemli değil yurt dışı ise tr garantisi sayılmaz

1713130830024.png

1713130830024.png
şu belge yoksa isteğin garanti olsun bir işe yaramaz

yenigeldim

80+ Silver

Alıntıyı görüntüle

şu belge yoksa isteğin garanti olsun bir işe yaramaz
Bunun sadece Türkiye için geçerli olması normal. Çünkü 2 yıl zorunlu garanti var bizim ülkede, her ülkede yok. Avrupa cihazlarının tr de garantisi de yeni iptal olmuş normalde vardı.

mortemeyn

80+ Bronze
Bak dostum o fiyata aldığın sıfır ps 5 imkanı yok eurasia garantili olamaz, bu da senin alacağın cihazın garantisi olmadığı anlamına gelir, sony türkiye garantisi olması bir cihazın değerini artırır, yoksa 15k ya falan da çin/japon cihazlar var al kullan
Hiç bir farkı yok bu arada. Tamamen kazık diğerleri. En ucuzu neyse onu almak mantıklı. Ben aldım daha en ufak sorun yaşamadım. CFI kodu da sorunsuz sürüm.

murwt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Murat bozkurt
ee knk ben ne dedim? Sanıyor musun sen bu satıcı bir sorun oluştuğunda sıfırı ile değişeceğini hiç ps kullanmamışsın çok belli. ADAMIN CİHAZ TÜRKİYE GARANTİLİ AYRICA YANINDA OYUN VAR
Olm sıkıntılı mısın sen? Sıfır 19 niye gidip ikinci el alayım 1 2 oyun için bana küfür etirtme şimdi

Garbajosa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Kenan Çelik
Sıfırı 19k olan cihaza yanında oyun var diye 19k istemek hayal görmekten başka bir şey değil. Oyunlarda para edecek oyunlar değil ayrıca. Benim maks vereceğim 14-15k olur. Bu fiyat beklentisi ile mümkün değil satılmaz.

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
21 bine TR GARANTİLİ 6 taksitli alabiliyosun taksit avantajı işin içine girince 2. el fiyatını çekiyo aşşa.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,524
Üyeler
160,105
Son üye
gok2bayram
Top Bottom