Talha_x23
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var burası 3 mü ediyor usta?ufc ve fifa diyor. 2 tane oyun var adamın dediği
Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var burası 3 mü ediyor usta?ufc ve fifa diyor. 2 tane oyun var adamın dediği
yazmamış. ufc için ea play atıcam hesaba zaten bir sürü oyun gelir merak etme.Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var burası 3 mü ediyor usta?
Bilkom garantisi varya. Eğer ithalatçı garantiliyse oraya 2 yıl garantili yazması hiç hoş değil. Yurtdışı ürünse zaten bu fiyatlarda geziyor yurtdışı olanlar. Bu konudaki kişinin ürünü yurtiçi garantili. Şahsen bunu tercih ederdim
Öyle satılmasına laf etmiyorum. Fiyat olarak güzel. Ama yurtdışı ürüne 2 yıl garantili yazmak kandırmacadan başka bir şey değil. Böyle kelime oyunu yapan firmalardan hiç hoşlanmıyorum. Senin de dediğin gibi bilkom garantili yurtiçi ürünler oldukça pahalı. Bu arkadaşın ürünüde yurtiçi olduğu için 18-19 bence gayet ideal. Yurtiçi ürüne 2. el fiyatı verirken yurtdışı ile kıyaslamak bence mantıksız. Yurtiçiler 27 bin₺ normal satış fiyatı olarak. Yurtdışı ise 18-20 aralığında. Bu adam gidip de 14-15 bin ₺ isteyecek hali yok. tabii ki 18-20 aralığında isteyecek. Yurtdışı sıfır ile aynı paraya geliyor ama bu alıcıya kalmış. Kimisi yurtdışı sıfır ürün tercih eder, kimisi yurtiçi 2. el ürünü. Bu konuda insanların fiyatı sahibindendeki yurtdışı ürünlerle kıyaslaması mantıklı değilYurtdışı ürünün Türkiye'de hiçbir şekilde garantisi yok. Bilkom garantisi daha yeni geldi ve ilginçtir ki eski Sony garantili ürünlerden çok daha pahalıya satılıyor. Türkiye garantili uygun fiyata bulunuyorsa tabii ki alınabilir fakat bunların normal konsol gibi her yerde olmadığı belli. Şu an kurumsal konsol satıcılarının verdiği ithalatçı garantili ürünler ikinci tercih olarak duruyor. Ben Mart 2023'te PS5 Dijital Sürümü Sony Avrasya garantili olarak 18.900 TL'ye almıştım ve ithalatçı garantili ürünlerle arasında 2000 TL oynuyordu. Şimdi ise Bilkom garantili ürünlerle 6000 TL fark var.
Yurtdışı ürün. Eurosia garantili ise Türkiye’de geçer. İthalatçı da ise firmanın insafına kalırsın. Çok büyük ihtimalle tamir etmez. Onda da thh ye gidersin. Yine işin çözülür bir şekildeYurtdışı ürünün Türkiye'de hiçbir şekilde garantisi yok. Bilkom garantisi daha yeni geldi ve ilginçtir ki eski Sony garantili ürünlerden çok daha pahalıya satılıyor. Türkiye garantili uygun fiyata bulunuyorsa tabii ki alınabilir fakat bunların normal konsol gibi her yerde olmadığı belli. Şu an kurumsal konsol satıcılarının verdiği ithalatçı garantili ürünler ikinci tercih olarak duruyor. Ben Mart 2023'te PS5 Dijital Sürümü Sony Avrasya garantili olarak 18.900 TL'ye almıştım ve ithalatçı garantili ürünlerle arasında 2000 TL oynuyordu. Şimdi ise Bilkom garantili ürünlerle 6000 TL fark var.
garanti ithalatçı garantisini yoksa Sony garantisini birde kaç kol var.Merhaba 2 ay önce sıfır olarak aldığım ps5 cihazımı satmaya karar verdim ne kadara ilana koymalıyım 18 diye düşünüyorum. Fifa 23 24 - ufc4 gibi bir kaç oyun daha var
CD versiyon değil. KFG var
yurt dışı ise garanti geçmez direk bakılmıyor bile.Yurtdışı ürün. Eurosia garantili ise Türkiye’de geçer. İthalatçı da ise firmanın insafına kalırsın. Çok büyük ihtimalle tamir etmez. Onda da thh ye gidersin. Yine işin çözülür bir şekilde
Eurasia garanti Avrupa Asya için genel bir garanti bakılıyor.garanti ithalatçı garantisini yoksa Sony garantisini birde kaç kol var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
yurt dışı ise garanti geçmez direk bakılmıyor bile.
önemli değil yurt dışı ise tr garantisi sayılmazEurasia garanti Avrupa Asya için genel bir garanti bakılıyor.
şu belge yoksa isteğin garanti olsun bir işe yaramazönemli değil yurt dışı ise tr garantisi sayılmaz
Bunun sadece Türkiye için geçerli olması normal. Çünkü 2 yıl zorunlu garanti var bizim ülkede, her ülkede yok. Avrupa cihazlarının tr de garantisi de yeni iptal olmuş normalde vardı.önemli değil yurt dışı ise tr garantisi sayılmaz
Alıntıyı görüntüle
şu belge yoksa isteğin garanti olsun bir işe yaramaz
Hiç bir farkı yok bu arada. Tamamen kazık diğerleri. En ucuzu neyse onu almak mantıklı. Ben aldım daha en ufak sorun yaşamadım. CFI kodu da sorunsuz sürüm.Bak dostum o fiyata aldığın sıfır ps 5 imkanı yok eurasia garantili olamaz, bu da senin alacağın cihazın garantisi olmadığı anlamına gelir, sony türkiye garantisi olması bir cihazın değerini artırır, yoksa 15k ya falan da çin/japon cihazlar var al kullan
Olm sıkıntılı mısın sen? Sıfır 19 niye gidip ikinci el alayım 1 2 oyun için bana küfür etirtme şimdiee knk ben ne dedim? Sanıyor musun sen bu satıcı bir sorun oluştuğunda sıfırı ile değişeceğini hiç ps kullanmamışsın çok belli. ADAMIN CİHAZ TÜRKİYE GARANTİLİ AYRICA YANINDA OYUN VAR