Neler Yeni

Kasam ne kadar eder?

Alucard5

80+
parçaların hepsi 2 yıla yakın garantili kutulu temizler ben 2.el yerine her seyi sıfır almıstım ben cok para odedim bunlara satasım kalmadı bu fiyatları görünce :d
Monitör'ün garantisi varsa 4,5-5k'ya satarsın garantilerine dikkat etmemiştim sistemi 10k'dan koyabilirsin pazarlıkla fln 9,5'e satarsın ama bence sistem olarak koymazsan daha rahat alıcı bulursun işlemci psu'ya fln bence , daha pahalıya da gidebilir öyle

omer_34

80+ Silver
tek anlamadığım nokta var 2k ekranım var ve 2k da kullanıyorum bu sistemi nedeyse hiçbir oyunda problem yaratmıyor lolde 2k yayın veriyorum 144fps altına hiç inmiyor onu geçtim yayında olmama rağmen warzone da 1080p de 80 fps civarı sabit alıyorum güncel sistemlere baktığımda fps farkı nerdeyse yok denecek kadar az ya benim ekran kartının chipseti değişti farklı bir sey var ya da bi tuhaflık var
dostum 80 fps almak zor bir şey değil 2-3k daha veririm rx6600 lü bi sistem toplarım kendime en azından tüm oyunları ultra ayarlarda akıcı bi şekilde oynarım veya geçen gün olduğu gibi kampanya beklerim 13999tl ye arc750 sistem vardı yine o da rx6600 gücünde.

Top Bottom