EMREG
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 17,427
Digital edition da sadece sanal oyunlar var.Bu konsollar ile pek iç içe değilim, Digital Edition ile Normal PS5 arasındaki fark nedir ?
Digital edition da sadece sanal oyunlar var.Bu konsollar ile pek iç içe değilim, Digital Edition ile Normal PS5 arasındaki fark nedir ?
cd okuyucu olmaması kötü ama ya oyun alınca takaslayıp takaslayıp tüm oyunları oynayamazsın ben diğerini tercih ederdim oyuna çok para vermemek içinCD okuyucu yok sadece. Diğer her şey aynı. O yüzden adı Digital Edition.
Steamden oyun alıyormuş gibi düşün hocam ps storedan alıyorlar direk indiriyorlarOyunu nasıl takıyolar o zaman ?
çok iyi la aga oyun alamazsın ama çok pahalı playstation store a bakSony açıkladı!
PS5 Digital Edition Mart ayında stoklarda olacak ve fiyatı 5999TL olacak.
Gayet iyi bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
PlayStation Türkiye on Instagram: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition"
21K likes, 1,239 comments - playstationtr on February 2, 2021: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition".www.instagram.com
PS Store'den alacaksın![]()
Takamıyorlar işte. Sadece PS Store'dan dijital alarak oynayabiliyorlar.
Teşekkürler.Digital edition da sadece sanal oyunlar var.
indirerek iste cd takma işi yok .Oyunu nasıl takıyolar o zaman ?
Benim yan çarım bu kadar bilgisiz olamaz. Usta Steamden nasıl alıp oynuyor isen burada da aynı mantık.Oyunu nasıl takıyolar o zaman ?
şu anlık şu kadar oyun için alınmaz benceSony açıkladı!
PS5 Digital Edition Mart ayında stoklarda olacak ve fiyatı 5999TL olacak.
Gayet iyi bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz?
![]()
PlayStation Türkiye on Instagram: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition"
21K likes, 1,239 comments - playstationtr on February 2, 2021: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition".www.instagram.com
Bilmiyodum len allah allahBenim yan çarım bu kadar bilgisiz olamaz. Usta Steamden nasıl alıp oynuyor isen burada da aynı mantık.![]()
Şaka yapıyorum lna alınma hemen.Bilmiyodum len allah allah