PS5 Dualsense Vs. Gamesir Cyclone 2 ?

Reaksiyon skoru
6
Merhabalar, gamepad alma kararı aldım fakat bu ikisi arasında gidip geliyorum. Birini ilerde ps5 alırım kolları hazır dursun en azından hem pcde hem orda kullanır ekstra kol masrafı yapmam diye düşünüyorum diğer yandanda doğru bi karar mı işimi görür mü diye bi gidip geliyorum gamepadden anlamadığımdan.

Bilgisi olup tavsiye veya öneri verebilecek var mıdır ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
İleride Ps5 alırım diyosan Dualsense al.

Almam diyorsan Cyclone.

Merhabalar, gamepad alma kararı aldım fakat bu ikisi arasında gidip geliyorum. Birini ilerde ps5 alırım kolları hazır dursun en azından hem pcde hem orda kullanır ekstra kol masrafı yapmam diye düşünüyorum diğer yandanda doğru bi karar mı işimi görür mü diye bi gidip geliyorum gamepadden anlamadığımdan.

Eğer ps5 alacaksanız dualsense alıp ilerde drift geliştiğinde tmr veya hall effect stick taktırtırsınız ama anlayacağınız bir durumda kesinlikle gamesir cyclone 2. Eğer ilerde bütçem bi dualsense'e daha yeter derseniz gene cyclone 2.

Ben de almayı düşünüyorum cyclone 2'ye karar verdim. Dualsense istiyordum aslında adaptive trigger ve haptive feedback için ama bazı oyunlarda kablolu kullanmak zorunda olacaksam ve uygulama ile uğraşacağıma cyclone 2 alırım.

Geri