PS5 HANGİ SÜRÜM ALINMALI

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
743
Ps5 almayı düşünüyorum. Digital ve optik sürüm arasındaki fark dışında sürüm farkı olan modeller var mı?

Digital sürüm+ps plus üyeliği yeterli olur mu?
Yoksa oyun satın almadan çok boş bir deneyim mi olur?

slim modelini tercih edebilirsiniz cd gerekli degilse daha uyguna alabilirsiniz (cd alırım oynarım gerı satarım dersenız 4-5k daha vermeniz gerekli)

slim modelini tercih edebilirsiniz cd gerekli degilse daha uyguna alabilirsiniz (cd alırım oynarım gerı satarım dersenız 4-5k daha vermeniz gerekli)
Cd ye gerek yok hocam, oyun takaslayacak çevre olsa cdli sürüm bakabilirdim ama dijital almak daha mantıklı.

Cd ye gerek yok hocam, oyun takaslayacak çevre olsa cdli sürüm bakabilirdim ama dijital almak daha mantıklı.

PS5 Slim Dijital alırsın. Hafızası yetmezse 1 ya da 2 TB'lık bir M2.SSD ile genişletirsin. Bu CD alma, satış, takas işi en son PS3 dönemi ve PS4 döneminin ortalarına kadar aktif bir şekilde devam etti. Şimdiyse Sony'nin sattığı oyunların %83'ü dijital.

PS5 Slim Dijital alırsın. Hafızası yetmezse 1 ya da 2 TB'lık bir M2.SSD ile genişletirsin. Bu CD alma, satış, takas işi en son PS3 dönemi ve PS4 döneminin ortalarına kadar aktif bir şekilde devam etti. Şimdiyse Sony'nin sattığı oyunların %83'ü dijital.
Peki bu ps plus üyeliği içine baba oyunlar dahil oluyor mu
Yoksa onları satın almak mı lazım

En az Ekstra lazım onda da Uncharted 1-2-3,The Last of Us serisi,God of War gibi oyunlar var.
Deluxe sürümü inceledim 157 oyun var
Saydığınız oyunlar dışında sağlam oyun yok gibi (bana göre)
Orta paketi alıp geçmek daha uygun olacak sanırım

Deluxe sürümü inceledim 157 oyun var
Saydığınız oyunlar dışında sağlam oyun yok gibi (bana göre)
Orta paketi alıp geçmek daha uygun olacak sanırım
Deluxe sürümün avantajı sadece deneme sürümleri oluyor oyunların.
Online oyun oynamayacaksanız bana göre PS Plus pek gerekli değil,güzel bir indirim yakalarsanız oyun satın alın,sonsuza dek sizin olsun.

Deluxe sürümün avantajı sadece deneme sürümleri oluyor oyunların.
Online oyun oynamayacaksanız bana göre PS Plus pek gerekli değil,güzel bir indirim yakalarsanız oyun satın alın,sonsuza dek sizin olsun.
Gt7 tekken8 gibi oyunları oynarım ama gt7 için ps plus gereklidir diyor

Geri