Neler Yeni

Ps5 i nezaman almaliyim ?

Yasinnzwb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin kocabey
Ps5 i nezaman almaliyim ? Acil cevap bekliyom + elimdeki ps4 proyu kaça sata bilirim acil yardım

tutkuuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Tutku Sağlam
şimdiden al kanka vatandan mediamarttan falan al ps4 pro fiyatı 8-10 bin arası değişiyor.

Yasinnzwb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin kocabey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben ps4 proyu almiycamki ps4 proyu satip ps5 alicam

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Ps 4 kaça satıorsunuz hcm belki ben alabilirim ama belki diorum ne kadara bırakırsınız mesela..

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Ben 1tb Fat kasayı ekipmanları ile 6 bine verdim..ve İngiltereden digital ps5 i fifa23 ile birlikte 10300 e aldım..pro daha güzel bir fiyata gider diye düşünüyorum ..şahsi fikrim yurtdışı tanıdık varsa ordan alman baya uyguna geliyor..hatta Gürcistana günü birlik gidip alıp gelsen bile burdan dAha uyguna geliyor..bununla ilgili tiktok videosu çekenler olmuştu

Yasinnzwb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin kocabey
Ps 4 kaça satıorsunuz hcm belki ben alabilirim ama belki diorum ne kadara bırakırsınız mesela..
Benimki ps4 pro
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben 1tb Fat kasayı ekipmanları ile 6 bine verdim..ve İngiltereden digital ps5 i fifa23 ile birlikte 10300 e aldım..pro daha güzel bir fiyata gider diye düşünüyorum ..şahsi fikrim yurtdışı tanıdık varsa ordan alman baya uyguna geliyor..hatta Gürcistana günü birlik gidip alıp gelsen bile burdan dAha uyguna geliyor..bununla ilgili tiktok videosu çekenler olmuştu
Peki aldihin dijital oyunlari nasil oduyon o ulkenin parqsiami turk parasiylami?

Nerede yaşiyon hangi il

Nerede yaşiyon hangi il

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Kardeşim Sony playstore dan alıyorsun oyununu kredi kartinla ödüyorsun..ben PS4 te CD çok az kullandım hep store dan aldım..o yüzden ps5 i extra para verip cdli versiyonu almadım..şimdi bir Kingston fury 1tb gen4 m2 SSD alicam ..oyun yüklemek içinde gayet yerim olacak..bu pazar inşallah geliyor İngiltere den işte bekliyorum

Yasinnzwb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin kocabey
Kardeşim Sony playstore dan alıyorsun oyununu kredi kartinla ödüyorsun..ben PS4 te CD çok az kullandım hep store dan aldım..o yüzden ps5 i extra para verip cdli versiyonu almadım..şimdi bir Kingston fury 1tb gen4 m2 SSD alicam ..oyun yüklemek içinde gayet yerim olacak..bu pazar inşallah geliyor İngiltere den işte bekliyorum
Tamada guzel kardesim hani konsolu yurt disindan getiriyon ya ps stor daki oyunlari o ulkenin para birimiyle alman gerektihinu biliyon demi?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,929
İsim
Mert Can Ergün
Digital al ben bütün oyunları psn üzerinden aldım

Zecke

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Gülşen
Hesabım güncel Türkiye hesabı ..oyunları neden sterlinle alayım anlayamadım

Yıllardır kullandığım hesap kütüphanemde bir sürü oyun duruyor hatta

Yasinnzwb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yasin kocabey
Hesabım güncel Türkiye hesabı ..oyunları neden sterlinle alayım anlayamadım

Yıllardır kullandığım hesap kütüphanemde bir sürü oyun duruyor hatta
Nasi yani benim suqn ki ps4 hesabim turkiye hesabiysa ps5 e kendi hesabimi bahladihimda otomatik olarak turk lirasinami donuauyo ?😂 Lan nasi cideenmi daha yeni ogrendim sahol bende yurt disindam alicam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,024
Üyeler
164,597
Son üye
misilti
Top Bottom