Benimki ps4 proPs 4 kaça satıorsunuz hcm belki ben alabilirim ama belki diorum ne kadara bırakırsınız mesela..
Peki aldihin dijital oyunlari nasil oduyon o ulkenin parqsiami turk parasiylami?Ben 1tb Fat kasayı ekipmanları ile 6 bine verdim..ve İngiltereden digital ps5 i fifa23 ile birlikte 10300 e aldım..pro daha güzel bir fiyata gider diye düşünüyorum ..şahsi fikrim yurtdışı tanıdık varsa ordan alman baya uyguna geliyor..hatta Gürcistana günü birlik gidip alıp gelsen bile burdan dAha uyguna geliyor..bununla ilgili tiktok videosu çekenler olmuştu
Nerede yaşiyon hangi ilPs 4 kaça satıorsunuz hcm belki ben alabilirim ama belki diorum ne kadara bırakırsınız mesela..
Nerede yaşiyon hangi ilPs 4 kaça satıorsunuz hcm belki ben alabilirim ama belki diorum ne kadara bırakırsınız mesela..
Tamada guzel kardesim hani konsolu yurt disindan getiriyon ya ps stor daki oyunlari o ulkenin para birimiyle alman gerektihinu biliyon demi?Kardeşim Sony playstore dan alıyorsun oyununu kredi kartinla ödüyorsun..ben PS4 te CD çok az kullandım hep store dan aldım..o yüzden ps5 i extra para verip cdli versiyonu almadım..şimdi bir Kingston fury 1tb gen4 m2 SSD alicam ..oyun yüklemek içinde gayet yerim olacak..bu pazar inşallah geliyor İngiltere den işte bekliyorum
2006da ps3 döneminde öyleydi o en sonTamada guzel kardesim hani konsolu yurt disindan getiriyon ya ps stor daki oyunlari o ulkenin para birimiyle alman gerektihinu biliyon demi?
Nasi yani benim suqn ki ps4 hesabim turkiye hesabiysa ps5 e kendi hesabimi bahladihimda otomatik olarak turk lirasinami donuauyo ? Lan nasi cideenmi daha yeni ogrendim sahol bende yurt disindam alicamHesabım güncel Türkiye hesabı ..oyunları neden sterlinle alayım anlayamadım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yıllardır kullandığım hesap kütüphanemde bir sürü oyun duruyor hatta
Antalya hcm sizNerede yaşiyon hangi il