Merhabalar Playstation 5 İçin 4k 60 hz monitör buldum fakat diğer 4k monitörlere göre daha ucuz . Pek güvenemedim bir bakarmısınız.
Gayet iyi gözüküyor ama kullananların sorunları söylemeleri gerekiyor.Merhabalar Playstation 5 İçin 4k 60 hz monitör buldum fakat diğer 4k monitörlere göre daha ucuz . Pek güvenemedim bir bakarmısınız.
ps 5 için 60 fps 4k gayet güzel ghosting yoksa direkt alırdım biraz bak piyasada kullananlar ne demişMerhabalar Playstation 5 İçin 4k 60 hz monitör buldum fakat diğer 4k monitörlere göre daha ucuz . Pek güvenemedim bir bakarmısınız.
Yani birkaç kişi dışında çoğu kişi güzel olduğunu söylemiş. Renklerin kötü gözüktüğünü söyleyen de var.Gayet iyi gözüküyor ama kullananların sorunları söylemeleri gerekiyor.
yorumları incele biraz.Merhabalar Playstation 5 İçin 4k 60 hz monitör buldum fakat diğer 4k monitörlere göre daha ucuz . Pek güvenemedim bir bakarmısınız.
Yorumlara bakıyorum ama ps5 için kullanan birisi yok o yüzden ps5 de nasıl durduğunu ve nası gözüktüğünü de anlayamıyorumyorumları incele biraz.
6 ay kullanmıştım pc’de.Merhabalar Playstation 5 İçin 4k 60 hz monitör buldum fakat diğer 4k monitörlere göre daha ucuz . Pek güvenemedim bir bakarmısınız.
Bu fiyata 4k 144 hz bulmak imkansız gibiTek sorunu 60hz olması daha yüksek olabilirmiş
Peki senin için sıkıntı yaratan bir durum oldumu?6 ay kullanmıştım pc’de.
Bir ara Xbox’da bağlamıştım.
Görüntü kalitesi çok güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu da kullandığım zamanlardan fotoğrafı;
Alıntıyı görüntüle
Hiç olmadı. Hatta çok memnundum ama rekabetçi oyunlar için qhd 144hz monitöre geçmiştim.Bu fiyata 4k 144 hz bulmak imkansız gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki senin için sıkıntı yaratan bir durum oldumu?