Neler Yeni

PS5 KOLU ORJİNAL Mİ DEĞİL Mİ

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
PS5 satın alacağım kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim. alacağım adam arkasının fotoğrafını attı internette bu fotoğrafa benzer bir örnek bulamadım. kutunun içinden çıkan kol buymuş bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi

Ekler

• IMG_6943.jpeg
    IMG_6943.jpeg
    1.3 MB · Hit: 532

Thrill

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Atakan
Dualsense.png

Geçen yıl Amerikadan getirttim bi tanıdığıma

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sizinki cihazın içinden çıkan kol mu hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Geçen yıl Amerikadan getirttim bi tanıdığıma
sanırım orjinali bu halde ama bu kolların çakması var mı emin değilim. kolu elime alıp denedim baya baya orjinal gibi hissettiriyor. on yüzü de birebir aynı

şimdi bir youtube videosunda izledim japonya’ya ait 1200A modelinin içinden çıkan kol bu şekilde. benim alacağım cihazda 1200A modeli. birebir aynı yani. sanırım orjinal

Ekler

• IMG_6948.png
    IMG_6948.png
    1.8 MB · Hit: 372

Egmn35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Egemen
kral bende 1hafta önce dubaiden aldım 2. kolla birlikte 2. kolun arkası aynı böyle birebir aynı şeyler yazıyor kutudan çıkan kolda farklı şeyler yazıyor ülke versiyonlarına göre değişiyor galiba ama orjinal kol o

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,303
İsim
Emre
Discord
necromancerr

krammer

80+ Bronze
PS5 satın alacağım kolun orijinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim. alacağım adam arkasının fotoğrafını attı internette bu fotoğrafa benzer bir örnek bulamadım. kutunun içinden çıkan kol buymuş bilen arkadaşlar var ise yardımcı olabilir mi
Japonya'dan getirdim bende 1200 versiyonu fotoğraflar bire bir aynı gibi seninle korkulacak bir şey yok orjinaldir

HyperBTW

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kral bende 1hafta önce dubaiden aldım 2. kolla birlikte 2. kolun arkası aynı böyle birebir aynı şeyler yazıyor kutudan çıkan kolda farklı şeyler yazıyor ülke versiyonlarına göre değişiyor galiba ama orjinal kol o
teşekkür ederim hocam zaten oynayınca kolun orjinal olduğunu anlıyorsun. kolu çok başka yapmışlar özellikle tetik gibi hissiyat vermesi falan baya iyi

Can...

80+ Platinum
sen yinede ölü bölge stest falan yap dene hocam varsa zaten sıkıntı

Sefa6134

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Sefa
image.jpg

Beyler bu orjinalmi?

Ekler