share tuşuna basılı tut daha sonrasında ortadaki home tuşuna basılı tut ortadaki ışıklar yanıp sönerken bluetooth'ta gözükmesi gerekirKız arkadaşımla it takes two oynayacam birazdan bilen varsa süper olur arkadaşlar.
Kabloda yok çünkü.
direkt kol gözüküyor orda ama bluetooth usb gözükmüyorshare tuşuna basılı tut daha sonrasında ortadaki home tuşuna basılı tut ortadaki ışıklar yanıp sönerken bluetooth'ta gözükmesi gerekir
bana dongle al dediler daha hızlı tepki veriyor diye ama çalıştıramıyorum 2sini birden bir türlü.direkt kol gözüküyor orda ama bluetooth usb gözükmüyor
öyleyse bilmiyorum gerçekten ama youtube'da dualsense kolunu pc'ye bağlamak ile alakalı birsürü video var zaten, onlara bakarak deneyebilirsiniz birdedirekt kol gözüküyor orda ama bluetooth usb gözükmüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bana dongle al dediler daha hızlı tepki veriyor diye ama çalıştıramıyorum 2sini birden bir türlü.
hayır abi bilmiyordum öyle bişey olduğunubluetooth driverlerını yükledin mi?
sürücü hatası diyo zaten adaptördehayır abi bilmiyordum öyle bişey olduğunu
tp link sitesinden dongle'ın sürücüsünü indir yükle. pc res at bir daha denehayır abi bilmiyordum öyle bişey olduğunu
sürücü hatası diyo zaten adaptörde
yok hocam kurulmuyor ya.tp link
tp link sitesinden dongle'ın sürücüsünü indir yükle. pc res at bir daha dene
Nasıl yani taktığın gibi çalışması lazım donglenin, alt barda Bluetooth simgesi geliyor bende dongle takınca direkt oradan cihaz bağla diyip bağlıyorum ne bağlayacaksam.direkt kol gözüküyor orda ama bluetooth usb gözükmüyor
bana dongle al dediler daha hızlı tepki veriyor diye ama çalıştıramıyorum 2sini birden bir türlü.