PS5 Pro için Bluetooth adaptör (alıcı ve verici) önerisi

borgi

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar dün PS5 Pro satın aldım, Arctis Nova 7 kulaklığımı bluetooth ile bağlamaya çalıştığımda desteklenmediğini söyledi cihaz (Dongle ile bağladığım zaman çalışıyor ama ben Dongle bilgisayarda kalsın, PS5'e bluetooth ile bağlanayım istiyorum, tam tersi olduğunda bilgisayarda sürekli bağlantı kopuyor). Ben de biraz araştırma yaptım, bilgisayarımda bluetooth alıcısını denedim ama o adaptörü hiç algılamadı. Sonrasında yabancı bir forumda bir kişi bluetooth alıcı-verici adaptör kullanarak kulaklığını bağlamayı başarmış. Ben de bunun için bir bluetooth alıcı-verici adaptör almak istiyorum. Kullanan veya bir bilgisi olan varsa yanıtlarsa çok sevinirim...

aynı şeyi yaşayacaklar için ben şu şekilde bir çözüme ulaştım, monitörde aux çıkışı vardı, o aux çıkışından bilgisayarın line-on çıkışına çift uçlu 3.5 jak bağlantısı yaptım, sonrasında bilgisayarda ses aygıtlarında line-on çıkışının özelliklerine girip bu aygıtı dinle seçeneğini açtım böylece playstation'dan gelip monitöre giden ses monitörden bilgisayara geldi bilgisayardan da kullandığım kulaklığa geldi, bu şekilde yapınca nadiren parazit sesi geliyor ama aux kablosu ile biraz uğraşınca o ses de gelmiyor. seste de bir gecikme yok.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,874
Üyeler
184,696
Son üye
xolcaay
Geri