Neler Yeni

Öneri PS5 mi masaüstü bilgisayar mı ?

Altan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Altan D.
PS5 almak mı daha mantıklı yoksa o paraya masaüstü sistem almak mı ?

KnightDavion

80+ Bronze
Zevk meselesi, ben 20 senedir oyumu bilgisayardan yana kullanıyordum, artık konsol yani PS5’den yana kullanıyorum.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Kendim için düşünürsem kesinlikle masaüstü sistem. Çünkü ben lol cs gibi online oyunlar oynuyorum. ps5 alsam lol yok cs yok pubg yok fifa var hikayeli oyunlar vs. var bana hitap etmeyecek. O yüzden sen kendin düşüneceksin ben hangi oyunları oynarım diye. Çok param alsa yine ps5 almam çünkü oynamıyorum.

Ö.F.Ö

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,493
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe Spor Kulübü
oynadığın oyunlara bağlı

TheworstD32132

80+ Bronze
Kendim için düşünürsem kesinlikle masaüstü sistem. Çünkü ben lol cs gibi online oyunlar oynuyorum. ps5 alsam lol yok cs yok PUBG yok fifa var hikayeli oyunlar vs. var bana hitap etmeyecek. O yüzden sen kendin düşüneceksin ben hangi oyunları oynarım diye. Çok param alsa yine ps5 almam çünkü oynamıyorum.
PS'te Pubg var:D

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Özel oyun diyorsan PS5, klasik diyorsan PC. Yalnız, yeni çıkan oyunların yüksek sistem istemesi ve optimizasyon sorunları gibi tuhaf sıkıntıları türedi.

HamsiKraker

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,398
İsim
Emre Yılmaz
Bende de oyun kolu var ama oyun kolu ile silahlı oyunları oynayamıyorum. Ps4 ve bf1 vardı adama nişan alana kadar 40 defa ölüyordum. Daha sonra pc'ye aldım da rahatladım. Muhtemelen benim playstation sahibi olduğum zaman pubg yoktu denk gelmedim

TheworstD32132

80+ Bronze
Bende de oyun kolu var ama oyun kolu ile silahlı oyunları oynayamıyorum. Ps4 ve bf1 vardı adama nişan alana kadar 40 defa ölüyordum. Daha sonra pc'ye aldım da rahatladım. Muhtemelen benim playstation sahibi olduğum zaman PUBG yoktu denk gelmedim
1'i bilmem de 2042 çok rahat oynanıyor hocam:D

lebron23

80+ Bronze
Zevk meselesi. Ps5 satıp pc aldım. Memnunum.

Eski oyunları, modlu oyunları oynamak istersen pc,
Oyunları sıkıntısız, uğraşmadan oynayayım dersem ps5.

İkisi de üzmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ömer faruk keleş
PS5 almak mı daha mantıklı yoksa o paraya masaüstü sistem almak mı ?
Kanka ikinci el 13-15 lira ps5 var ve bu fiyata alacağın pc de aynı oyunları imkansız oynıyamazsın bir ikincisi herkesin evinde tv var pc alsan klavye mouse kulaklık monitör derken alıcağın sistem pa ye eşdeğer bir şey olmasını istiyosan ps5 in iki katı oara vericeksin.

Top Bottom