bence masaüstü sistem ama bütçeye bağlıPS5 almak mı daha mantıklı yoksa o paraya masaüstü sistem almak mı ?
PS'te Pubg varKendim için düşünürsem kesinlikle masaüstü sistem. Çünkü ben lol cs gibi online oyunlar oynuyorum. ps5 alsam lol yok cs yok PUBG yok fifa var hikayeli oyunlar vs. var bana hitap etmeyecek. O yüzden sen kendin düşüneceksin ben hangi oyunları oynarım diye. Çok param alsa yine ps5 almam çünkü oynamıyorum.
Bende de oyun kolu var ama oyun kolu ile silahlı oyunları oynayamıyorum. Ps4 ve bf1 vardı adama nişan alana kadar 40 defa ölüyordum. Daha sonra pc'ye aldım da rahatladım. Muhtemelen benim playstation sahibi olduğum zaman pubg yoktu denk gelmedimPS'te PUBG var![]()
Tartışmasız pcPS5 almak mı daha mantıklı yoksa o paraya masaüstü sistem almak mı ?
1'i bilmem de 2042 çok rahat oynanıyor hocamBende de oyun kolu var ama oyun kolu ile silahlı oyunları oynayamıyorum. Ps4 ve bf1 vardı adama nişan alana kadar 40 defa ölüyordum. Daha sonra pc'ye aldım da rahatladım. Muhtemelen benim playstation sahibi olduğum zaman PUBG yoktu denk gelmedim
Size öyle işte..1'i bilmem de 2042 çok rahat oynanıyor hocam![]()
Kanka ikinci el 13-15 lira ps5 var ve bu fiyata alacağın pc de aynı oyunları imkansız oynıyamazsın bir ikincisi herkesin evinde tv var pc alsan klavye mouse kulaklık monitör derken alıcağın sistem pa ye eşdeğer bir şey olmasını istiyosan ps5 in iki katı oara vericeksin.PS5 almak mı daha mantıklı yoksa o paraya masaüstü sistem almak mı ?