Neler Yeni

PS5 Nereden Alınır ?

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
Bir sürü siteye baktım arkadaşlar daha doğru düzgün alacak yer bulamadım satıcılar hep küçük olduğu için insanlar yorumlara yazmış işte 2. el gönderiyorlar tozlu geldi şöyle oldu böyle oldu falan diyorlar ucuza düzgün alabileceğim yer yok mu?

itzzereh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Eren
Bir sürü siteye baktım arkadaşlar daha doğru düzgün alacak yer bulamadım satıcılar hep küçük olduğu için insanlar yorumlara yazmış işte 2. el gönderiyorlar tozlu geldi şöyle oldu böyle oldu falan diyorlar ucuza düzgün alabileceğim yer yok mu?
hepsiburada

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Ben ps5 ve dualsense alacağım zaman mediamarkt tercih ediyorum. Kaçak mı 2. el mi çakmamı derdin olmuyor.

Nanaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Kayhan Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya tamam oradan alayım ama satan kişi hepsiburada değil ki hepsiburada üzerinden satışa koyan herhangi bir mağaza o mağazanın yorumlarına da bakıyorum sıkıntılı yorumları oluyor

MASTERF5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
cnr
ya tamam oradan alayım ama satan kişi hepsiburada değil ki hepsiburada üzerinden satışa koyan herhangi bir mağaza o mağazanın yorumlarına da bakıyorum sıkıntılı yorumları oluyor
Batuma git :D

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
mantıklı bir yorum bu ara kötü fikir değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

cimri.com ve akakce.com üzerinden takip et fiyatları. Zincir mağazalardan uygun ve parasını ödeyebileceğin durumda yakaladığında al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediğin gibi e-ticaret sayfalarında satanlar küçük işletmeler, hıyarda çıkabilir. Ve ucuz sattıkları mal da, gümrükten geliyor arıza durumunda garantin yok. İthalatçı garantisinde de yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum. D&R'dan 9.nesil gamepad aldım, açılmış ürün çıktı. Serviste şuan mesela. Umarım güzel geri dönüş alabilirim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Yasin Elektronik'e bak. Ben PS4'ü de PS5'i de aynı satıcıdan aldım. Hiçbir sorun çıkmadı.

Top Bottom