PS5 Nereden Alınır ?

Nanaka

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
328
Bir sürü siteye baktım arkadaşlar daha doğru düzgün alacak yer bulamadım satıcılar hep küçük olduğu için insanlar yorumlara yazmış işte 2. el gönderiyorlar tozlu geldi şöyle oldu böyle oldu falan diyorlar ucuza düzgün alabileceğim yer yok mu?

Bir sürü siteye baktım arkadaşlar daha doğru düzgün alacak yer bulamadım satıcılar hep küçük olduğu için insanlar yorumlara yazmış işte 2. el gönderiyorlar tozlu geldi şöyle oldu böyle oldu falan diyorlar ucuza düzgün alabileceğim yer yok mu?
hepsiburada

Ben ps5 ve dualsense alacağım zaman mediamarkt tercih ediyorum. Kaçak mı 2. el mi çakmamı derdin olmuyor.

ya tamam oradan alayım ama satan kişi hepsiburada değil ki hepsiburada üzerinden satışa koyan herhangi bir mağaza o mağazanın yorumlarına da bakıyorum sıkıntılı yorumları oluyor
Batuma git :D

mantıklı bir yorum bu ara kötü fikir değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cimri.com ve akakce.com üzerinden takip et fiyatları. Zincir mağazalardan uygun ve parasını ödeyebileceğin durumda yakaladığında al.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dediğin gibi e-ticaret sayfalarında satanlar küçük işletmeler, hıyarda çıkabilir. Ve ucuz sattıkları mal da, gümrükten geliyor arıza durumunda garantin yok. İthalatçı garantisinde de yardımcı olacaklarını pek sanmıyorum. D&R'dan 9.nesil gamepad aldım, açılmış ürün çıktı. Serviste şuan mesela. Umarım güzel geri dönüş alabilirim.

ya tamam oradan alayım ama satan kişi hepsiburada değil ki hepsiburada üzerinden satışa koyan herhangi bir mağaza o mağazanın yorumlarına da bakıyorum sıkıntılı yorumları oluyor
Yasin Elektronik'e bak. Ben PS4'ü de PS5'i de aynı satıcıdan aldım. Hiçbir sorun çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri