PS5 Pro satın almak istiyorum. Bildiğiniz güvenilir satıcılar var mıdır ? Gnd bilişim, kahraman konsol vb. satıcılardan alışveriş yapan oldu mu deneyimlerini paylaşabilirler mi ?
Bütün konularda bu satıcıya sadece sen referans olmuşsun usta satın alım geçmişin var mı burdan ?Kahraman Konsol güvenilir bir satıcıdır. Ayrıca fiyat konusunda referans olan satıcılardan birisi.
Bütün konularda bu satıcıya sadece sen referans olmuşsun usta satın alım geçmişin var mı burdan ?
Herhangi bir sorun yaşadın mı hocam yasin elektronikle üründe vs.Buradan bir arkadaş satın aldı. Bir hafta sonra falan sorun çıktı, değiştirdiler. Yok illaki benim alışveriş yaptığım yeri istiyorsan PS4 ve PS5'i aldığım Yasin Elektronik satıcısı var.
Teşekkür ettim Gnd bilişim ile ilgili bir bilgin var mı ?Yaşamadım. PS4'ü Ağustos 2017'de aldım. PS5'i ise Mart 2023'te aldım. PS4'ü yakın bir dostuma sattım hâlâ kullanıyor.
Teşekkür ettim Gnd bilişim ile ilgili bir bilgin var mı ?
Aynen
Aynen
Daha önce hiç duymadım ama alışveriş yapardım. 15 yıllık Sahibinden üyesi ve mağazası Kadıköy'de.
![]()
Sony Playstation 5 Pro 2TB (ithalatci garantili) - Fiyatı, Yorumları
Sony Playstation 5 Pro 2TB (ithalatci garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu satıcı hakkında bir bilgin var mı ? Şuan piyasa fiyatının oldukça altında satıyor.
Şimdi inceledim diğer ürünlerine de hep orjinal değil yorumları yapılmış.Kesinlikle alınmaz. Birincisi mağaza puanı düşük, ikincisi burası bir konsol mağazası değil. Zaten tüm konsol ürünlerinden ya bir tane kalmış ya da iki tane. Yurtdışından getirebildiği kadar getirmiş burada satıyor.