Neler Yeni

Ps5 satıp pc almak mantıklı mı?

veondoski

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Elimde ps5 alım var 2 aylık cihaz belli başlı oyunları oynadıktan sonra boşluğa düştüm online oyunları oynamak istiyorum sizce ps5 satıp sıfır parçalar olarak
Ryzen 5 7600
B650m p anakart
16gb ram
Kasa psu
Ssd
2. El idarelik olarak da 5 6k ya ekran kartı
Sizce pişman olur muyum?

Mithril

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
979
İsim
Muhammet Kürkçü
Elimde ps5 alım var 2 aylık cihaz belli başlı oyunları oynadıktan sonra boşluğa düştüm online oyunları oynamak istiyorum sizce ps5 satıp sıfır parçalar olarak
Ryzen 5 7600
B650m p anakart
16gb ram
Kasa psu
Ssd
Sizce pişman olur muyum?
Bana kalırsa PlayStation ile pc çoook farklı kafalar ve tamamen ihtiyaç doğrultusunda birinden biri tercih edilmeli. Eğer ps in rahatlığına alıştıysanız pc size biraz yorucu gelebilir ama eğer online oyunlar oynamayı düşünüyorsanız özellikle cs2 valorant vs gibi tek seçeneğiniz pc maalesef.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Budak
Ryzen 5 7600
B650m p anakart
16gb ram
Kasa psu
Ssd
Sizce pişman olur muyum?
Hocam bana PC daha mantıklı geliyor , hele ki sizin gibi "ONLİNE" oyunlar oynamak istiyen birisi için kesinlikle tavsiye ederim. Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye'de yaşıyoruz, ve her şey çok pahalı,bir tane AAA oyun +2500 TL Ps5'te yani çok zor dönmez. Ps'de tabii abonelik ile bir havuza sahip olabiliyorsun ama Xbox game pass kadar güçlü değil kataloğu, bence kesinlikle mantıklı.

Top Bottom