Ps5 slim açılış dili

ilyas01

80+
Reaksiyon skoru
2
Merhabalar ben yeni çıkan ps5 slim aldım.cfi2015 kodlu sanırsam amerika bölgesi için üretilen daha öncede ps4 kullanmıştım az çok biliyorum ama bu ps5 de ilk açılışta ps4deki gibi sağlık uyarı yazısı türkçe çıkmıyor ingilizce olarak bir metin çıkıyor daha sonra konsol türkçe olarak açılıyor birde bir kaç kere oldu oyun vs indiriken elektrik gidip geldi birkaç kere yine açılışta ingilizce oluyor yazı ama bu seferde menüde ingilizce oluyor ama bunu sadece oyun indiriken yaşanan elektrik kesintisinde yapıyor oyun indirmeden olan kesintilerde yine sağlık uyarısı ingilizce olarak başlıyor ve açıldıktan sonra menü türkçeye dönüyor konsol yazılımı güncel psn bölgesi türkiye konsol dilide türkçe bu konu hakkınds bilgi sahibi olan varmıdır

Çok hatırlamıyorum ama bi ara forumda bir konuda görmüştüm. Bu PS lerin bölge bölge üretimleri varmış. Türkiye'deki bazı satıcılar ABD ürünü satıyormuş. buda Türkiye içerisinde problemler çıkartıyormuş ve çözümüde yok diye hatırlıyorum. Yani senin sorunun çözümü olmaya bilir. (Sacene görüp söylediğim bişey kesinligini bilmiyorum)

Geri