Neler Yeni

PS5 SLİM ALDIM AMA SATICI YOK OLDU DOLANDIRILDIM MI?

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
İyi aksamlar dün gece uygun fiyata ps5 denk geldi satın aldım fakat, satıcı yok oldu mağaza bulunamadı dıyor sorularada cevap vermıyor müşteri hizmetleride korkulucak bişey olmıcagını söylüyor daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu, iade edilir en kötü ama bu fiyatada almak istiyordum

Ekler

• 11.png
    11.png
    24.6 KB · Hit: 64

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,306
İsim
Ömür
İyi aksamlar dün gece uygun fiyata ps5 denk geldi satın aldım fakat, satıcı yok oldu mağaza bulunamadı dıyor sorularada cevap vermıyor müşteri hizmetleride korkulucak bişey olmıcagını söylüyor daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu, iade edilir en kötü ama bu fiyatada almak istiyordum
16k çok ucuz iptal olur paran geri gelir heralde

erencavdarr

80+ Bronze
hepsiburada da problem çıkmaz hocam sıkıntı yok en kötü ürün gönderilmez para iade olur

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
taksitle almıstım şimdi iade olursa, benim kullanabilir limitim düşmicek mi?

RoSe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Alper Baytekin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir kaç kişinin başına daha gelmiş bu olay onlara site başka satıcıdan yollamış ürünü fiyat farkını almadan öyle bişey gelen oldu mu diye sormak istemiştim dediğiniz gibi en kötü ihtimal iade edilicek zaten, sonucu paylaşırım.

donsa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
ali poyraz
hocam satıcı ürünü göndermeden parasını alamıyor diye biliyorum

• Beğen
Reaksiyonlar: RoSe
Top Bottom