Navius
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 258
Son düzenleme:
16k çok ucuz iptal olur paran geri gelir heraldeİyi aksamlar dün gece uygun fiyata ps5 denk geldi satın aldım fakat, satıcı yok oldu mağaza bulunamadı dıyor sorularada cevap vermıyor müşteri hizmetleride korkulucak bişey olmıcagını söylüyor daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu, iade edilir en kötü ama bu fiyatada almak istiyordum
3 4 güne güncellenir limitintaksitle almıstım şimdi iade olursa, benim kullanabilir limitim düşmicek mi?
hocam satıcı ürünü göndermeden parasını alamıyor diye biliyorumİyi aksamlar dün gece uygun fiyata ps5 denk geldi satın aldım fakat, satıcı yok oldu mağaza bulunamadı dıyor sorularada cevap vermıyor müşteri hizmetleride korkulucak bişey olmıcagını söylüyor daha önce böyle bişey başına gelen oldu mu, iade edilir en kötü ama bu fiyatada almak istiyordum
iptal edildi.
Alıntıyı görüntüle
Yani bile bile bunu yapmak inanılamz yaBir ümit.
bir çok mağaza 19a verebiliyor daha uygun diye imkansız gelmedi gözüme aklımda vardı sadece görmüşken denemiş bulundum ve başaramadık.Yani bile bile bunu yapmak inanılamz yaSonra gelip buraya konu açıyorsunuz .