PS5 Slim Hakkında Bilgi

Reaksiyon skoru
0
Merhaba. Oğluma PS5 Slim almayı düşünüyorum. Bir çok yorumu okudum ama son bir fikir almak iyidir.
Ps5 Slim Digital versiyon almayı düşünüyorum.CD değiş tokuş kimseyle yapmaz çünkü.
Satın alabileceğim en güvenilir yer neresidir?Amazondan almayı düşünüyordum ama yetkili satıcı Amazon bulamadım.
Alırken başka dikkat etmem gereken neler var?
Teşekkürler 🤩

Dün Aldim Şuan Dualsense Elimde Size Yaziyorum Hepsiburada N11 Gibi Yerlerden Sipariş Vermeyin Tavsiye etmem Bulundugunuz Bölgede Güvenilir İtalatci Varsa Onlardan da Alabilirsiniz. Ama Ben Eueasia Garantili Alacam Diyorsan

Lakin Astronomik Rakamlarla Satiliyor 30bin Bandinda

İtalatci Olarak Aldim Cift Kollu Slim 1 Tb CFI-2016 en Yeni Avrupa Sürümünü 23.000 Ps4 Takas Ettim 8Bin Ondan Dustu İndirimlerle
15.750 Aldim

Hocam bence de yukarıda yazılan gibi ithalatçı garantili alın. Ps5 slim biraz daha küçük olsa da ps5 gibi standı yok ve biraz daha ısınıyor sanırım. Stok bitirilen ps5 denk getirirseniz ps5 digital almanızı öneririm.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Eurasia Garantili almam daha iyi sanırım.Dolap uygulaması ve bir çok yerde ithalatçı garantili satanlar var ama güvenilir mi ithalatçı garantili olanlar.Bir kez alayım başım ağrımasın modundayım. Batum’dan ucuza getirme imkanımız varmıdır?Gitmeye değer mi?Zaten bir kaç aya Batum’a gideceğim oradan mı getirteyim.Türkiye’den alıp geçeyim mi?

Eurasia Garantili almam daha iyi sanırım.Dolap uygulaması ve bir çok yerde ithalatçı garantili satanlar var ama güvenilir mi ithalatçı garantili olanlar.Bir kez alayım başım ağrımasın modundayım. Batum’dan ucuza getirme imkanımız varmıdır?Gitmeye değer mi?Zaten bir kaç aya Batum’a gideceğim oradan mı getirteyim.Türkiye’den alıp geçeyim mi?
Ps5 de çok sıkıntı olmuyor. Yrtdışı meselesi tamamen bütçe ile ilgili. Ekstra 3-5k koymaz ise tr alınır. Ben o farka ekstra joystick oyun üyelik aldım ama sırf bunun için gürcistana gidilmez.

Dün Aldim Şuan Dualsense Elimde Size Yaziyorum Hepsiburada N11 Gibi Yerlerden Sipariş Vermeyin Tavsiye etmem Bulundugunuz Bölgede Güvenilir İtalatci Varsa Onlardan da Alabilirsiniz. Ama Ben Eueasia Garantili Alacam Diyorsan

Lakin Astronomik Rakamlarla Satiliyor 30bin Bandinda

İtalatci Olarak Aldim Cift Kollu Slim 1 Tb CFI-2016 en Yeni Avrupa Sürümünü 23.000 Ps4 Takas Ettim 8Bin Ondan Dustu İndirimlerle
15.750 Aldim
Knk nerden aldın link varmı

Geri