Neler Yeni

Yardım Ps5 slim kullanan arkadaşa hangi tür oyunlar hediye edilir?

zyraxone

80+
Bütçe
3500
Arkadaşımın doğum günü bugün miles morale ve fc 2025 almayı düşünüyorum. Bunun yanına 1 2 oyun daha hediye etmek mi mantıklı olur yoksa ps plus 3 aylık mı almalıyım?

Bu tarz oyunları beğenmiş önerisi olan var mı? Bu ikisini kesin alacağım diğerleride bütçeye bağlı. Minecraft düşündüm ben aralarında yine en uygun uzun süre oynayabileceği oyunlardan biri diye.

zyraxone

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
god of war ragnarok olabilir
Hocam 2800 cok değil mi ya :D bende düşündüm ama psyi daha dün aldı adam akıllı oyunuda yok bi tık düsüm fiyatlı ama kısmen AA veya AAA oyun arıyorum 2800 alırsam yanında en fazla miles morales alabilirim ki zaten en cok istediği fc 25. Hem fc 25 alırsam bende onla oynuyabileceğim

omerdgn42

80+ Bronze
Arkadaşımın doğum günü bugün miles morale ve fc 2025 almayı düşünüyorum. Bunun yanına 1 2 oyun daha hediye etmek mi mantıklı olur yoksa ps plus 3 aylık mı almalıyım?

Bu tarz oyunları beğenmiş önerisi olan var mı? Bu ikisini kesin alacağım diğerleride bütçeye bağlı. Minecraft düşündüm ben aralarında yine en uygun uzun süre oynayabileceği oyunlardan biri diye.
Direkt PS PLUS 1 yıllık al 2740 TL diye hatırlıyorum bence en iyi hediye bu olur. 1 yıl boyunca istediği çoğu oyunu oynayabilecek. Örn: GTA 5, last of us...

Cyalix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Baran Arı
Hocam 2800 cok değil mi ya :D bende düşündüm ama psyi daha dün aldı adam akıllı oyunuda yok bi tık düsüm fiyatlı ama kısmen AA veya AAA oyun arıyorum 2800 alırsam yanında en fazla miles morales alabilirim ki zaten en cok istediği fc 25. Hem fc 25 alırsam bende onla oynuyabileceğim
o zaman fc25 daha mantıklı ben tek başına diye düşündüm.

zyraxone

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Direkt PS PLUS 1 yıllık al 2740 TL diye hatırlıyorum bence en iyi hediye bu olur.
4239 TL'ye denk geliyor hocam o yüzden 1 yıllık değilde 3 ay düşündüm. Fc 25 kesin olması lazım baya ilgisini çekiyor kaç zamandır pcsi yetersiz diye oynuyamamamıştı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,944
Üyeler
163,414
Son üye
Rewop
Top Bottom