Ps5 Slim mi? Ps5 Pro mu?

Reaksiyon skoru
8
Merhabalar pc işi ile uğraşmak istemediğim için konsol almak istedim bir kaç ay sonra işe başlicam ve ona göre pro alıcam ya da slim ve yanına samsungun oled monitörünü alıcam o yüzden sormak istedim vrr desteği yoksa pro almamın zaten bir anlamı yok ve alıcağım oled monitörde vrr yok zaten ama eğer ilerde satar diye pro mu almalıyım yoksa slim mi almak daha mantıklı pc al topla falan demeyin çünkü pc toplamak artık istemiyorum

ikisi arasındaki fiyat farkından bahsetmemişsiniz, bence evdeki her odaya ps5 pro alın o zaman

bütçe varsa pro tabii ki

ikisi arasındaki fiyat farkından bahsetmemişsiniz, bence evdeki her odaya ps5 pro alın o zaman
Şöyle söylim vrr desteğim olmicak yani raytracing açamicam vrr olduğu sürece raytracing kullanabiliyorum sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

pro al her oyunu en azindan 60fps de rtx acik oynarsın
RT benim için çok önemli değil oled monitör de de zaten vrr desteği yok RT kullanamicam

bütçe varsa pro tabii ki
Zorlayıp almaya çalışıcam ama yani hani vrr olmadığı sürece slim ile arasında fark var mı???

Bide alıcağım monitor de 20k lık oled olmasına rağmen tek düşündüğüm vrr yoksa pro almam mantıklı mı?

Şöyle söylim vrr desteğim olmicak yani raytracing açamicam vrr olduğu sürece raytracing kullanabiliyorum sadece

RT benim için çok önemli değil oled monitör de de zaten vrr desteği yok RT kullanamicam

Zorlayıp almaya çalışıcam ama yani hani vrr olmadığı sürece slim ile arasında fark var mı???

Bide alıcağım monitor de 20k lık oled olmasına rağmen tek düşündüğüm vrr yoksa pro almam mantıklı mı?
pro da ok.rtx bosver ama.her oyunu 60fps de oynarsin slim de 30fps li.oyunlar da cok galiba.

VRR ile RTX in bağı ne ki? VRR dediğin şey 60FPS sabit yerine konsolun verdiği maks FPS ile (70-80-90 olur o civarda dalgalanır genelde) oynamak için bir ayar. Bu fark Proya özel de değil bu arada Slim de alsan aynısı oluyor.

Bence Slim ile Pro arası en büyük fark Proda 2TB SSD olması. Üstüne de destekli oyunlarda daha yüksek görüntü veriyor mesela Slim 4K 30FPS ve 2K 60FPS seçeneği veriyorsa sen Slimin 30FPS aldığı ayara yakın ayarda PSSR 4K 60FPS oynayabiliyorsun veya Slim konsol RTX açık modda 30FPS alıyorsa sen PSSR sayesinde 60FPS alıyorsun. Başka büyük bir olayı yok.

pro da ok.rtx bosver ama.her oyunu 60fps de oynarsin slim de 30fps li.oyunlar da cok galiba.
Slimde de hepsini 60Fps oynayabiliyorsun ama grafikler bazı oyunlarda göze batacak kadar düşebiliyor 1080P den falan yükseltiyor oyunları. Pro model Silmin 30FPS oynattığı kalite modunu 60FPS de oynatıyor o açıdan üstün (ama oyunun Pro desteği olmalı yoksa PSSR olmadan pek fark olmaz.)

Son düzenleme:
Geri