Neler Yeni

Ps5 slim vs ps5 pro vs pc vs xbox

CupOk

80+ Bronze
pc diyecektim ama dünkü cod deneyimimden sonra kesinlikle xbox fiyatlar daha uygun oyun olarak üstüne gamepass şuan çok daha avantajlı konumda ben cebime bakarım hele 2025 türkiye için çok daha zor olucak pc de oyun oyanmak kanser işi
Cihazı sadece cod için almıyoruz ki. Konu sahibi zaten hikayeli oyunlar için istiyor ayrıca gp pc de zaten var biliyorsun

asko56

80+ Silver
Cihazı sadece cod için almıyoruz ki. Konu sahibi zaten hikayeli oyunlar için istiyor ayrıca gp pc de zaten var biliyorsun
biliyorum ama adam bu kaçıncı konusu pc istmedigini 10 defa söyledi o yüzden konsol öneriyorum eger fikri degişti ise kendi bilir

asko56

80+ Silver

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
ulaş dursun
Daha karar vermedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam alınır mı?herkes pc al diyor
hocam hiç ps oyunları oynadınız mı? oynamadıysanız kesin alın ps Plus kütüpü çok güzel pro cihazında güzel oynanır. gta6 zaten gelicek o Gelene dek oyalar sizi. 35kya alınabilir bir cihaz bence.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Elvan kocer
hocam hiç ps oyunları oynadınız mı? oynamadıysanız kesin alın ps Plus kütüpü çok güzel pro cihazında güzel oynanır. gta6 zaten gelicek o Gelene dek oyalar sizi. 35kya alınabilir bir cihaz bence.
Oynamadım bir tek tlou 1

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,674
İsim
misfit
Ben PC derdim ama PS5 Slim+PS Plus'da çok cazip geliyor. Pro'ya o fiyatı vermeyi mantıklı bulmuyorum.

DePiedra54

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Eren Bilal Cihan
pc diyecektim ama dünkü cod deneyimimden sonra kesinlikle xbox fiyatlar daha uygun oyun olarak üstüne gamepass şuan çok daha avantajlı konumda ben cebime bakarım hele 2025 türkiye için çok daha zor olucak pc de oyun oyanmak kanser işi
Cod gibi konsol oyuncularını düşünen bir oyunu pcde oynayıp sonrada oynanış kanser etti demekte garip

asko56

80+ Silver
Cod gibi konsol oyuncularını düşünen bir oyunu pcde oynayıp sonrada oynanış kanser etti demekte garip
ne diyorsun dostum internetimi 500 megabite çıkarmıştım ben xbox da oynuyorum oyunu zaten o zaman indirmiştim rezalet bir deneyim oldu konsol da uygun fiyat iyi oyunlar gamepass avantajı xbox da türkiyede 2025 için en mantıklı cihaz xbox

Top Bottom