mehmeterensrbg
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Bugün steelseries arctis pro wireless satın aldım hem ps5 e bağlansın hem de pc de kullanayım diye pc de sıkıntı yok ancak ps5 e bağlayamadım nerde hata yaptım ?
Sony, PS5'te kendi lisanslı ürünleri dışında cihazları tanımıyor.Bugün steelseries arctis pro wireless satın aldım hem ps5 e bağlansın hem de pc de kullanayım diye pc de sıkıntı yok ancak ps5 e bağlayamadım nerde hata yaptım ?
Alıntıyı görüntüle
kendi kutu üstünde playstation yazıyor alırken de sordum olur dediler bu sorunu nasıl çözebilirim iade mi edeyim ?Sony, PS5'te kendi lisanslı ürünleri dışında cihazları tanımıyor.
Kulaklıklarda USB bağlantısı sorunsuz oluyor ama Bluetooth bağlantıda cihazın uyumsuz olduğu uyarısını veriyor. Ortada bir sorun yok aslında. İade et. Sorun çıkartırlarsa nasıl yapıldığını göstersinler.kendi kutu üstünde playstation yazıyor alırken de sordum olur dediler bu sorunu nasıl çözebilirim iade mi edeyim ?
Peki yerine ne almamı önerirsin 9k fiyatı var bu bantta ya da daha uygun ?Kulaklıklarda USB bağlantısı sorunsuz oluyor ama Bluetooth bağlantıda cihazın uyumsuz olduğu uyarısını veriyor. Ortada bir sorun yok aslında. İade et. Sorun çıkartırlarsa nasıl yapıldığını göstersinler.
Sony Pulse Elit var. Onu alabilirsin.Peki yerine ne almamı önerirsin 9k fiyatı var bu bantta ya da daha uygun ?
Hocam zaten lisanslı ürün olmak zorunda olduğundan çok fazla seçeneğin yok. Bildiğim bir de Razer'in kulaklığı var. Bilgisayarda denemedim bilmiyorum.Genel olarak 2sini de kullanabileceğim kablosuz kulak üstü ?
Bu kulaklığı öneririm ps5'te kullanıyorum. Kulaklığın içinden usb çıkıyor onu ps5'e takınca sorunsuz kullanıyorsun.Peki yerine ne almamı önerirsin 9k fiyatı var bu bantta ya da daha uygun ?
Bu kulaklığı öneririm ps5'te kullanıyorum. Kulaklığın içinden usb çıkıyor onu ps5'e takınca sorunsuz kullanıyorsun.
![]()
JBL Quantum 810 Kablosuz Kulaklık
JBL Quantum 810 Kablosuz Kulaklık JBLQ810WLBLKAM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Ben alırken sordum ps5'le uyumlu mu diye evet dediler usb ile ps5'e bağladım şuan sorunsuz kullanıyorum. Kutunun üstünde ps uyumlu diyor zaten.Hocam o nasıl oluyor? Ben ilk başta JBL marka bir kulaklıkla denedim, desteklemediğini söyledi. Yine hoparlör bağlamayı denedim, onu da kabul etmedi. En sonunda Sony'in PS5 için olan kulaklığını aldım, bağlandı.
evet onu halletim ama pc ile aynı anda kullanamıyorum optik kablo ile bağladığımda görmüyor aux ile kullandığımda alttan hafif bir ses geliyorBen alırken sordum ps5'le uyumlu mu diye evet dediler usb ile ps5'e bağladım şuan sorunsuz kullanıyorum. Kutunun üstünde ps uyumlu diyor zaten.