izopropil alkolün kalitelisi veya kalitesizi varmı bende eczaneden almayı düşünüyorumŞöyle bir şey var. Ben almayı düşünüyorum.
Benim PS5'in tepesinde etiketten kalma yapışkan izi var. Diğer konuda bir arkadaşımız kolonya tavsiye etmişti ama daha önce denedim ve pek faydası olmadı. Plastiği aşındırır ya da soldurur endişesiyle zorlamadım. Bir de izopromil alkolü deneyeceğim.
deterjanla yıkadım geçmedi kaplama olsa geçermiydiAlkolü kaplama boyalardaki kaplamayı sökmek için kullanıyorlar, o iz işlenmeden veya ısıdan oluşmuşsa geçiremezsin, saf alkol izopropil alkol etil metil her türlü alkolle uğraştığım için söylüyorum, alkol güçlü bir çözücü ama ısı ışık etkisindeki pigmentler yüzeysel değildir yani izopropili kaplama özelliğindeki yüzeylerde çözücü olarak kullanabilirsin oraya yapabileceğin çok bir şey yok gibi
Deterjan tekstil ürünlerindeki kaplamaları çıkartmaya yöneliktir, çalışma yöntemi benzerdir, deterjan tekstile geçer ve ayırır üzerindeki leke veya kaplamayı, alkol ise kaplamayla tepkimeye girerek yüzeyden ayırıyordeterjanla yıkadım geçmedi kaplama olsa geçermiydi