Çözüldü✓ Ps5 ve Pc mi? Yoksa Daha iyi bir Pc mi?

SamiPRE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
308
Bütçe
60000
Merhaba oyun oynamak için ilk defa bir bilgisayar alıcam bütçem 55-60k bu parayla ikinci el bir ps5 slim ve 4070 ekran kartlı bir bilgisayar alabiliyorum yada bu parayla 4070 ti bir pc alabiliyorum sizce (ps5+4070) pc mi yoksa (4070ti) bir pc mi?

Merhaba oyun oynamak için ilk defa bir bilgisayar alıcam bütçem 55-60k bu parayla ikinci el bir ps5 slim ve 4070 ekran kartlı bir bilgisayar alabiliyorum yada bu parayla 4070 ti bir pc alabiliyorum sizce (ps5+4070) pc mi yoksa (4070ti) bir pc mi?
Ps5 + 4070 bence. Ps5 4070ti ile 4070 in arasındaki farktan daha çok fark yaratır

Bende öyle düşünüyorum çünkü ilk defa bilgisayar alıcam ve bilgisar ile hiç oyun oynamadım ilk bilgisayara o kadar para vermek mantıklı mı ? bilmiyorum

Ps den oyun oynamak çok zevkli bir de güzel televizyonun varsa tadından yenmez. Geçenlerde ps4'ümü sattım bence ondan oyun oynamanın verdiği keyif bilgisayara göre çok daha iyiydi.

Ps den oyun oynamak çok zevkli bir de güzel televizyonun varsa tadından yenmez. Geçenlerde ps4'ümü sattım bence ondan oyun oynamanın verdiği keyif bilgisayara göre çok daha iyiydi.
Evet 4k televizyonum var ve bende eskiden ps4 oynamıştım gerçekten çok zevkli bu yüzden ps5 almak istiyorum

Ps özel oyunlarını vs oynamak açışından ve konsolun rahatlığını da göz önünde bulundurduğumuzda ps5+pc daha mantıklı bence

Teşekkür ederim cevabınız için bende böyle düşünüyorum

Rtx 4070 /7500f li bir PC + PS 5 çok daha güzel olur

2 si beraber daha güzel olur tek düze giderseniz sıkılabilirsiniz.

Bende böyle düşünüyordum kararım kesinleşti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim benimde içim ps5 almak vardı
yaklaşık 10 yıl oldu ben bilgisayardayım sıkıldım artık tek düze gitmekden farklılık istiyor insan şuan aklımda sanal gerçeklik gözlüğü var oyun fazla oynayamıyorum artık forumlarda takılıyorum.

Geri