E Erayvein 80+ Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 104 Dahası Reaksiyon skoru 9 İsim Eray Aktaş 20 Mayıs 2023 #1 Benim monitörüm vga girişli fakat ps5 bağlamak istiyorum en az görüntü kaybı verecek şekilde nasıl yapabilirim?
Benim monitörüm vga girişli fakat ps5 bağlamak istiyorum en az görüntü kaybı verecek şekilde nasıl yapabilirim?
SpeedCar 80+ Silver Katılım 14 Mart 2021 Mesajlar 2,819 Dahası Reaksiyon skoru 1,013 Konum TÜRKİYE İsim Eymen Gürel 20 Mayıs 2023 #2 Erayvein yazmış: Benim monitörüm vga girişli fakat ps5 bağlamak istiyorum en az görüntü kaybı verecek şekilde nasıl yapabilirim? Devamı için tıklayın... Dönüştürücü.
Erayvein yazmış: Benim monitörüm vga girişli fakat ps5 bağlamak istiyorum en az görüntü kaybı verecek şekilde nasıl yapabilirim? Devamı için tıklayın... Dönüştürücü.
R Rocky1453. 80+ Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 86 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim Alper alper 21 Mayıs 2023 #3 Erayvein yazmış: Benim monitörüm vga girişli fakat ps5 bağlamak istiyorum en az görüntü kaybı verecek şekilde nasıl yapabilirim? Devamı için tıklayın... Ps 5 almissin bu zahmet hdmi li bi monitor al sksisodksoeoekejdodkdjdidk
Erayvein yazmış: Benim monitörüm vga girişli fakat ps5 bağlamak istiyorum en az görüntü kaybı verecek şekilde nasıl yapabilirim? Devamı için tıklayın... Ps 5 almissin bu zahmet hdmi li bi monitor al sksisodksoeoekejdodkdjdidk